Jump to content

Gospodărire Urbană şi-a schimbă sediul


dcp100168

Recommended Posts

Gospodărire Urbană îşi schimbă sediul din luna ianuarie

Societatea Gospodărire Urbană îşi mută sediul, începând din ianuarie 2015, în strada Traian, nr. 246, într-o clădire care a aparţinut Colegiului Traian. Acest lucru se întâmplă în urma predării către Primărie a Patinoarului Artificial şi a solicitării societăţii pentru un nou sediu. Mutarea societăţii în noul sediu a fost deja aprobată în Consiliul Local, în luna iunie a acestui an.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Clădirea Gospodărire Urbană are faţadă nouă

Unul dintre primele demersuri întreprinse de Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană, imediat după preluarea conducerii, a fost reabilitarea clădirii în care funcţionează societatea. Astfel, de curând au fost încheiate lucrările de reparaţie, care au constat în văruirea exteriorului, înlocuirea tablei deteriorate de pe acoperiş şi a burlanelor de scurgere. Totodată, au fost create noi locuri de parcare pentru angajaţi şi vizitatori, în faţa instituţiei, urmând ca în primăvară să aibă loc şi o reamenajare a spaţiului verde existent.

Cu ajutorul Primăriei municipiului Galaţi, centrala termică existentă a intrat şi ea în reparaţie, din cauza defecţiunilor tehnice pe care le prezenta, urmând ca de săptămâna viitoare să poate fi folosită corespunzător. De asemenea, în funcţie de resursele financiare pe care le va avea, societatea speră ca în viitor să poată proceda atât la modernizarea sistemului de canalizare, cât şi la asfaltarea curţii.

"Nu pot avea pretenţii de la ceilalţi, dacă noi, ca instituţie, nu aveam propria gospodărie îngrijită, curată şi primitoare. Astfel, deşi nu era în buget, am făcut un mic efort şi am căutat resursele necesare pentru a putea achiziţiona materialele necesare pentru curăţenie", a declarat Magearu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.