Jump to content

Substanţe anabolizante descoperite la PTF Oancea


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Substanţe anabolizante descoperite la PTF Oancea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în portiera unui autoturism condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, 100 de tablete şi 10 fiole cu substanţe.
Aseară, în jurul orelor 22.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, Alexandru C., cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, în vârstă de 39 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în Republica Moldova. În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, într-o sacoşă, în portiera din partea stângă faţă, 100 tablete ANASTROVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOVER E, substanţe anabolizante.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 30.000 lei.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.