Jump to content

Autobuzul şi tramvaiul lui Moş Crăciun


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Autobuzul şi tramvaiul lui Moş Crăciun

Începând de pe 15 decembrie şi până pe 7 ianuarie, vor circula prin Galaţi autobuzul şi tramvaiul lui Moş Crăciun. Cele două mijloace de transport în comun sunt uşor de recunoscut, pentru că sunt împodobite cu simboluri specifice sărbătorilor de iarnă, iar la lăsarea întunericului li se aprind ghirlandele de luminiţe, cu care au fost ornate.

Tramvaiul lui Moş Crăciun va circula pe toată durata sărbătorilor pe ruta 39, iar autobuzul lui Moş Crăciun va circula alternativ pe mai multe trasee din oraş (22, 29, 34, etc.), astfel încât să ajungă în toate cartierele Galaţiului, la cât mai mulţi copii. Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, copiii de până la 14 ani (inclusiv) circulă GRATUIT cu autobuzul şi tramvaiul lui Moş Crăciun. În ajunul Crăciunului, copiii care vor călători pe traseele Moşului vor avea parte de surprize pregătite de Primăria Galaţi şi Transurb SA.


Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

"Autobuzul lui Moş Crăciun" 2015

Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC), împreună cu TRANSURB Galaţi şi sponsorul principal IML Motoare, organizează în data de 23 decembrie 2015, a 4-a ediţie a Proiectului „Inimă bună de la Moş Crăciun”. Această acţiune are rolul de a le aduce gălăţenilor, mici şi mari, magia  sărbătorilor de iarnă în inimi, într-o atmosferă inedită oferită de „Autobuzul lui Moş Crăciun”. 

Acesta va circula în data de 23 decembrie, pe traseul 102, începând cu ora 12.00, iar cei mici  vor avea, astfel, ocazia să se întâlnească cu Moşul, pentru a-i spune ce-şi doresc de Crăciun. Celor mai cuminţi şi nerăbdători princhindei, Moş Crăciun le-a pregătit surprize şi mici cadouri, cu care îi asteaptă în autobuzul lui magic, ce va poposi pentru a 4 a oară la Galaţi. Prin această activitate, voluntarii din cadrul Centrului de Iniţiativă Comunitară şi partenerii lor, doresc să promoveze implicarea activă a gălăţenilor în viaţa comunităţii şi să susţină iniţiativele sociale realizate în folosul oraşului nostru.
Accesul în  autobuz se va face gratuit în mod organizat după următorul program: 12.00-18.00.

stiridegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Autobuzul lui Moş Crăciun, luat cu asalt de copii

Prima cursă a autobuzului lui Moş Crăciun - o idee a Centrului de Inițiativă Comunitară şi Transurb, cu sprijinul IML Motoare - a fost şi cea mai aglomerată, zeci de copii, împreună cu părinți sau bunici luând cu asalt autobuzul frumos împodobit cu ghirlande, beteală şi beculețe colorate. Asta, în timp ce în staţia de autobuz rămăseseră alte sute de copii (circa 400) cu părinţi sau bunici, supăraţi că nu au reuşit să urce în primul autobuz al lui Moş Crăciun.

Totuşi, în autobuzul supraaglomerat atmosfera nu a fost, de la început, una de sărbătoare, din cauza înghesuielii. Rezultatul - ţipete, plânsete, nervi şi... lipsa din autobuz chiar a personajului principal - Moş Crăciun, care nu a mai avut loc să urce alături de prichindei. Totuşi, copiii s-au calmat mai repede decât adulții care îi țineau de mână sau în brațe şi bodogăneau "dacă ştiam că e aşa, nu mai veneam cu ăsta micul să îl calce în picioare", iar după două stații, autobuzul a răsunat de colinde şi sporovăiala veselă a prichindeilor.

La finalul cursei (de la capătul troleibuzului 102 până la Inelul de Rocadă şi retur) toți copiii au primit câte o punguță cu dulciuri chiar din partea lui Moş Crăciun, care i-a aşteptat la uşa de coborâre din autobuz. "Ne aşteptam la mulți copii, dar nu chiar aşa, motiv pentru care am mai chemat un ajutor al Moşului care s-a urcat într-un al doilea autobuz. Oricum până diseară, toți copiii care vor veni aici, vor apuca să primească din partea lui Moş Crăciun câte un cadou dulce şi să îi spună ce alte cadouri doresc să găsească sub brad", a spus Genica Totolici, directoarea SC Transurb SA.

Pentru adulții care s-au îmbulzit în autobuzul lui Moş Crăciun, provocând spaimă copiilor, îl rugăm pe Moş Crăciun să le aducă puțină minte şi un dram de bun simț.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

„Autobuzul lui Moș Crăciun” va circula și ȋn acest an pe străzile Galațiului

Autobuzul lui Moș Crăciun vine și anul acesta la Galați, pentru al treilea an consecutiv! Vineri, 23 decembrie 2016, ȋntre orele 10.30 si 19.00, Moșul a organizat două autobuze care vor aduce micuților daruri dulci, colinde și multă bucurie! Copiii sunt rugați de Moș să spună o poezie sau să cânte un colind, așa că puteți ȋncepe să vă pregătiți.

Evenimentul așteptat an de an de cei mici - „Autobuzul lui Moș Crăciun” - este organizat de Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară Galați. Autobuzele, puse la dispoziție de Societatea Transurb S.A., vor circula pe traseul 102. Așadar, cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun pe 23 decembrie începând cu ora 10.30. Frecvența autobuzelor: cca 1.5 ore, pe traseul 102, cu plecare de la capătul din Micro 19. Evenimentul este organizat cu sprijinul IML Motoare, Cofetăria Dana, Maxbet, Prosim.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Autobuzul lui Moş Crăciun va intra în trafic, sâmbătă, pe traseul 102

Autobuzul lui Moş Crăciun vine şi anul acesta la Galaţi. Sâmbătă, pe 22 decembrie, între orele 10:00 şi 18:00, Moşul a trimis 2 autobuze care vor aduce micuţilor daruri dulci, colinde şi multă bucurie. Moş Crăciun împreună cu Spiriduşii şi Crăciuniţele care-l însoţesc au fost invitaţi în Galaţi de Centrul de Iniţiativă Comunitară care, împreună cu Transurb SA, Primăria Galaţi, Deutz Romania, MaxBet şi Prosim vor avea grijă ca în autobuze să urce toţii copiii cuminţi din Galaţi care doresc să-l întâlnească pe Moş Crăciun. Niciunul dintre micuţii care va urca în Autobuzul lui Moş Crăciun nu va pleca dezămagit, căci sacul Moşului va fi plin cu dulciuri. Frecvenţa autobuzelor va fi de circa 1,5 ore, pe traseul 102, cu plecare de la capătul din Micro 19.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

La Galaţi va circula pentru al 8-lea an consecutiv „Autobuzul lui Moș Crăciun”

Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară Galați (CIC) organizează proiectul de suflet „Autobuzul lui Moș Crăciun” pentru a 8-a oară consecutiv. Ca și în anii trecuți, “Autobuzul lui Moş Crăciun” decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă, va fi în dublu exemplar. Astfel, cele două Autobuze, cu rol de reni ai lui Moș Crăciun, vor colinda orașul în data de 23 decembrie 2019, între orele 10.00 – 17.00, pe traseul 102, pentru ca un număr cât mai mare de copiii să se poată bucura de magia acestor sărbători.

Moș Crăciun, alături de Crăciunițe și Spiriduși, se vor îngriji ca fiecare copil care urcă în Autobuzul Moșului să plece acasă cu un cadou dulce și amintiri frumoase. Autobuzul lui Moș Crăciun înseamnă o poveste care a zâmbit către Galați. Moș Crăciun, aflat în autobuze ornate în spiritul Sărbătorilor de iarnă, aduce daruri copiilor și petrece cu ei o zi întreagă transformând povestea în realitate. În fiecare an, peste 900 de copii primesc dulciuri, jucării, cântă colinde sau recită poezii iar acest lucru se întâmplă din dorința de a sărbători bucuria celor mici.

Acest eveniment este posibil cu sprijinul Transurb SA, Primăria Galați, DEUTZ Romania si Prosim. Comitetul de organizare include voluntari ai Centrului de Inițiativă Comunitară și reprezentanți ai companiilor implicate direct.

Pentru a cunoaște parcursul Autobuzului în timpul evenimentului, gălăţenii sunt invitaţi să consulte pagina de Facebook a Centrului de Inițiativă Comunitară. Autobuzul nu va opri în toate stațiile de pe traseu și va avea o frecvența de 1 oră și jumătate. Plecarea se va face din Micro 19.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.