Jump to content

Studenţi acuzaţi de trafic de droguri în cluburile gălăţene


dcp100168

Recommended Posts

Studenţi acuzaţi de trafic de droguri în cluburile gălăţene

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Brăila împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, Buzău şi Vrancea au desfăşurat mai multe activităţi  în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

Procurorii DIICOT au dispus măsura preventivă a reţinerii faţa de un număr de 6 inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, respectiv de mare risc pentru unul din inculpaţi,  în formă continuată. Tribunalul Brăila a luat măsura arestării preventive faţă de persoanele menţionate pentru 30 de zile.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpaţii, dintre care 4 studenţi, în perioada noiembrie – decembrie 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au comercializat  droguri risc şi de mare risc ( pentru un inculpat), respectiv cannabis şi  comprimate „ecstasy” pe raza municipiilor Bucureşti, Brăila şi Galaţi, cu preponderenţă în  cluburile şi discotecile frecventate de studenţi. În data de 12 decembrie inculpaţii au fost depistaţi  pe raza municipiului Buzău având asupra lor cantitatea de aproximativ 300 grame de cannabis.

diicot.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.