Jump to content

Gălăţeni prinşi cu sute de pastile de ecstasy


dcp100168

Recommended Posts

Comunicat de presa 18.12.2014

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au desfăşurat mai multe activităţi  în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

Procurorii D.I.I.COT au dispus măsura preventivă a reţinerii faţa de un număr de 2 inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată pentru ambii inculpaţii şi trafic de droguri de risc în formă continuată pentru unul din inculpaţi.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii decembrie 2014, unul din inculpaţi a deţinut cantitatea de 1.000 de comprimate „ecstasy” şi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, ambii inculpaţi au comercializat peste 150  comprimate „ecstasy” pe raza municipiului Galaţi, la diverse persoane precum şi în  cluburile şi discotecile frecventate de tineri.

În data de 17 decembrie inculpaţii au fost depistaţi  pe raza municipiului Galaţi având asupra lor cantitatea de 200 comprimate „ecstasy” iar cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unuia din inculpaţi s-au mai găsit 630 de  comprimate „ecstasy” şi 313 grame de cannabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul IPJ Galaţi – SAS.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

diicot.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.