Rami Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nu am inca un copil, dar ma pot lauda cu finutza mea, un mic scorpion care pe zi ce trece imi seamana mai mult(o fi de bine asta?) si care isi petrece timpul mai mult cu mine. Mie mi-a schimbat viata , mi-a transformat-o intr-o uimire minunata.E ceva ce vine din suflet... privesti un copil si stii ca trebuie sa faci lumea mai buna pentru el
kos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Sa va traiasca copilasii, Relu, Tomcat0 iar tie, Rami, finuta. Ai dreptate: un copil iti schimba viata in bine. Copiii sunt un miracol de care trebuie sa ne bucuram cu totii.
PICK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Sa va traiasca copilasii, Relu, Tomcat0 iar tie, Rami, finuta. Ai dreptate: un copil iti schimba viata in bine. Copiii sunt un miracol de care trebuie sa ne bucuram cu totii. Pana cand se fac mai mari si va mananca banii zi zilele
kos Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cata dreptate ai! Dar asta depinde in cea mai mare masura de educatie. De parinti depinde cel mai mult. Pacat ca nu exista o scoala a parintilor pentru ca e tare grea meseria de parinte. Cred ca cea mai grea.
tomcat0 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sa va traiasca copilasii, Relu, Tomcat0 iar tie, Rami, finuta. Ai dreptate: un copil iti schimba viata in bine. Copiii sunt un miracol de care trebuie sa ne bucuram cu totii. multumim mult... si cred ca nu mai e nevoie sa confirm ca totul depinde de educatie si de atentia pe care le-o acordam
Relu Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Pana cand se fac mai mari si va mananca banii zi zilele :d Ne mănâncă de pe acum... Uite aici cine mi-a mâncat mie ultima după amiază de duminincă: Mai ales zgâmboaica aia mică, că-i stârnea şi pe ceilalţi! Un ochi n-au închis toată după amiaza!
mindbox Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ma numesc Arantxa si am 4 ani nu stiu romaneste dar scrie tati pentru mine (hihihhi !!!!....e tradus textual)
flieder Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Si "mandra lu' mama ei" Se numeste Andra si are 5 ani.
Rami Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ma numesc Aranxa si am 4 ani nu stiu romaneste dar scrie tati pentru mine (hihihhi !!!!....e tradus textual)
Rami Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pe Elena deja o stiti, dar noi mai punem poze sa nu ne uitati
tomcat0 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 hai sa va sparg cu poza anului kinderul meu la varsta de 8 luni jumate la prima intalnire cu Mos Craciun a murit toata lumea de ras... nu-i mai dadea drumul barbii mosului, se uita numai dupa el, oriunde se ducea, oriunde se intorcea... a fost distractie la maxim
busumary Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 pfoaileeei,pai imi trebuie un desktop mai mare sa vad poza
catilina22003 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nu-i chiar locatia perfecta, dar nu ma pot abtine sa nu va impartasesc clipul pe care abia l-am gasit. L-am ascultat nu stiu de cate ori, prapadindu-ma de ras..Mai concret, este sintetizarea in nu mai mult de 2 minute a ceea ce face o mama in 24h..si ce poate fi mai placut decat tema folosita a lui William Tell;)Asa ca, in primul rand mamelor, dar desigur, tuturor celor care gusta si au simt al umorului, vizionati clipul din linkul de mai jos..e absolut genial:))))http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw
catilina22003 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hehe, ce draguta e!! Cine e, nepotica? Ce mult a crescuuut, comparativ cu ultimele poze ce le-am vazut! Seara faina
Recommended Posts