Relu Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 vă mulțumesc! din păcate, berea am s-o dau mai pe la vară, când mi-oi mai vedea capul
toto Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Am plăcerea să vi-l prezint pe cel mai nou membru al familiei noastre: are 4,500 kg și 53 de cm Uau!!! Sa-ti traiasca, sa va bucurati de el sa va umple viata de fericire.
katman Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Am plăcerea să vi-l prezint pe cel mai nou membru al familiei noastre: are 4,500 kg și 53 de cm Ohoooo... Il scoti direct la bere!!! Sa va traiasca Relu, sa aiba parte de multa fericire, de prieteni, de dragoste si oameni buni in jur!
Relu Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 să vă trăiască și vouă copiii și numai de bucurii să aveți parte! prima seară acasă ... am păpat, am făcut un pic de „conversație” și acum un nani
AndreiM Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Fara suparare... melodia respectiva nu prea e pentru copilasi, cand ma uit la hainele lor si la coregrafie se mai putea lucra putin.
Recommended Posts