Jump to content

Medicul Cezar Irimia, bătut în curtea Spitalului Judeţean


dcp100168

Recommended Posts

Medicul Cezar Irimia, bătut în curtea Spitalului Judeţean

Medicul Cezar Irimia a fost bătut de un necunoscut, sâmbătă dimineaţă, în curtea Spitalului Judeţean Galaţi. Doctorul ginecolog tocmai terminase serviciul de gardă, în jurul orei 9,00. În timp ce mergea spre maşină, pe o alee din spatele spitalului, dr. Irimia povesteşte că a fost atacat de un bărbat înalt, cu faţa acoperită cu un fular.

“L-am simţit că se apropia din spate. Abia am avut timp să mă întorc într-o parte şi am şi simţit prima lovitură, cu un obiect dur. Înainte să am timp să-mi revin, bărbatul deja fugise. Acum, nu mă mai simt în siguranţă. Cu două ore înainte să fiu bătut, l-am văzut pe acelaşi bărbat în spital, la etajul III. Am bănuit însă că este rudă cu un pacient”, a spus dr. Irimia.

Poliţia a fost anunţată

Din cauza loviturilor, medicul a căzut. Pacienţii aflaţi în curtea spitalului au auzit strigătele de ajutor şi l-au anunţat pe agentul de pază. Când angajatul firmei de pază a ajuns la medic, agresorul nu mai era la faţa locului. Ajutat de mai multe persoane, dr. Irimia a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), acolo unde rana i-a fost cusută.

“Colegul nostru a venit la serviciul urgenţe cu un traumatism cranio-facial, pentru care i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. Apoi am anunţat Poliţia. Desigur, va fi verificată şi firma care asigură paza în spital”, a declarat Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Medicii bătuţi, o tradiţie la Galaţi

Potrivit comisarului Cristina Tatulici, medicul a fost audiat de către poliţişti, urmând ca mai apoi să-i fie făcută o expertiză medico-legală. De asemenea, poliţiştii gălăţeni vor verifica şi imaginile de pe camerele de supraveghere, în speranţa că îl vor identifica pe agresor.

Nu este pentru prima oară când un medic angajat al spitalului este bătut chiar în unitatea medicală. În urmă cu doi ani, un medic a fost bătut de zece tineri pe holul de la UPU, după ce le-a spus să nu mai fumeze în spital. Toată scena a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.