Jump to content

Cinci turnee ITF Pro la Galaţi, în 2015


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cinci turnee ITF Pro la Galaţi, în 2015

După succesul turneelor ITF de categorie Futures desfăşurate la Galaţi, în vara trecută, organizatorul acestora, Florin Şipoş (Viva Tenis Club), va aduce în acest an alte cinci turnee din circuitul ITF Pro.

Astfel, la masculin pe 5 mai şi 11 mai vor începe turnee dotate cu premii totale de 10.000 dolari, iar la feminin, pe 25 mai şi 1 iunie - turnee de categorie Futures de 10.000 de dolari. Pe 8 iunie va începe un turneu feminin de categorie Challenger, cu premii de 25.000 de dolari, organizarea unui turneu de acest nivel fiind o premieră pentru Galaţi.

Câştigarea de către Patricia Ţig a turneului de la Galaţi din iulie 2014 exemplifică cel mai bine utilitatea unor astfel de competiţii pentru sportivii românii, aflaţi la începutul carierei în circuitul profesionist. Graţie şi victoriei de turneu de la Galaţi, Patricia Ţig a terminat anul trecut sezonul competiţional pe locul 215 în ierarhia mondială, clasare care acum îi permite să participe la calificările Australian Open din această săptămână.

Gălăţeanca Patricia Ţig a câştigat şase turnee ITF de categorie Futures (premii de 10.000 de dolari) în prima parte a anului 2014, apoi a trecut la nivelul imediat superior, reuşind să câştige un turneu de 25.000 la Merida (Mexic), tot acolo reuşind şi o semifinală la un turneu de 50.000 dolari. În toată cariera, are 12 turnee câştigate.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.