Jump to content

Un gălăţean în Top 10 „Most Wanted” infractori


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean în Top 10 „Most Wanted” infractori

Printre primii zece dintre cei 57 de infractori periculoşi daţi în urmărire internaţională de Poliţia Română se află şi un gălăţean, Bebi Stoian, în vârstă de 33 de ani, din Târgu Bujor, cunoscut şi sub porecla de „Ciuraru”.

La secțiunea „Most Wanted” a site-ului Poliţiei Române, pe primele două locuri se află doi dintre fraţii lui Omar Haissam, Omar Mukhles şi Omar Mahmoud, ambii condamnaţi de Curtea de Apel Bucureşti la câte 5 ani de închisoare pentru acte de terorism, organizarea şi finanţarea răpirii celor trei jurnalişti români în Irak în 2005. Un nume sonor din lista „Most Wanted” este cel al lui Zaher Iskandarani, născut la Damasc, în Siria, în 1958. Ultimul domiciliu a fost în Timişoara. El se sustrage executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Un alt nume destul de cunoscut este cel al lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar. Marta, în vârstă de 41 de ani, este căutat de poliţie, fiind acuzat de evaziune fiscală.

Pe locul 10 al listei „Most Wanted” se află Bebi Stoian, zis „Ciuraru”, născut la Târgu Bujor în 1982. Pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea fiind acuzat că a constituit un grup infracţional organizat şi că a falsificat de monede sau alte valori. El mai este acuzat şi de trafic de persoane şi trafic de minori.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.