Jump to content

Gălăţean împuşcat la vânătoare de iepuri


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţean împuşcat la vânătoare de iepuri

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Galaţi a ajuns în sala de operaţie, după ce, sâmbătă, a fost victima unui accident de vânătoare. Se pare că victima ar fi un fel de instructor care tocmai îi explica unui vânător mai novice despre arta de a trage cu puşca. Din păcate acesta din urmă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, şi-a descărcat accidental arma drept în picioarele celui care i-ar fi dat lecţii. Accidentul a avut loc la o vânătoare autorizată pe un fond de vânătoare al AJVPS, aflat în imediata apropiere a oraşului Galaţi.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost dus mai întâi  de colegii de vânătoare la cea mai apropiată unitate medicală, Spitalul Militar, iar apoi de acolo a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă Galaţi unde a şi fost operat. "Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a preluat un bărbat în vârstă de 60 de ani care prezenta plăgi împuşcate la nivelul ambelor gambe. Rănitul se pare că era instructor sau că tocmai învăţa o altă persoană să tragă când ar fi fost  rănit", a precizat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost operat şi a fost internat în secţia Ortopedie a Spitalului de Urgenţă.

Poliţiştii  de la SAEST au deschis o anchetă în acest caz. Îniţial toţi  participanţii la vânătoare au fost testaţi cu etilotestul şi a reieşit că nu consumaseră alcool. "Pe un fond de vânătoare al AJVPS Galaţi a avut loc o vânătoare autorizată la iepuri. Unui  bărbat în vârstă de 44 de ani i s-a descărcat accidental arma şi a rănit un alt participant la vânătoare, un bărbat de 60 de ani. În cauză se fac cercetări pentru uz de armă fără drept", a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.