Jump to content

A murit fostul viceprimar Marin Axente


dcp100168

Recommended Posts

A murit fostul viceprimar Marin Axente

Primul viceprimar ales al municipiului Galaţi, Marin Axente, a încetat din viaţă în noaptea de duminică spre luni. Atât familia, cât şi apropiaţii sunt şocaţi de tragedie, cu atât mai mult cu cât Marin Axente era o persoană activă, fără să aibă o suferinţă care să îl ţintuiască la pat sau să îl pună în imposibilitatea de a se deplasa ori de a lucra.

Marin Axente a fost ales viceprimar al municipiului Galaţi, candidând din partea PDSR, în 1992. De-a lungul anilor, Marin Axente a avut, în total, trei mandate de viceprimar: cel din ’92, cel din perioada 1996-2000 (când primar al Galaţiului era Eugen Durbacă) şi cel din perioada 2000-2004 (când oraşul l-a avut primar pe Dumitru Nicolae). Toţi cei care au lucrat cu Marin Axente au numai amintiri frumoase despre el - un om muncitor şi activ, la servici şi un soţ, tată şi un bunic iubitor, în familie. În ultimii ani, Marin Axente a lucrat la Ecosal, acolo unde, până în mai 2013, a fost director tehnic. Vara trecută a ieşit la pensie, însă, fiind un tip activ, a lucrat ca şi consilier economic la o firmă privată, cu care Ecosal are contract de furnizarea forţei de muncă suplimentară.

Dumnezul să-l odihnească în pace!

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.