Jump to content

Bătrâni găsiţi morţi în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bătrâni găsiţi morţi în casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Tragedie pe strada Română din Galaţi. Doi bătrâni, ea în vârstă de 57 de ani şi el de 65 de ani, care stăteau de ani buni împreună, adunându-şi singurătăţile, au fost găsiţi, luni la prânz, morţi în camerele pe care le ocupau. Cei doi locuiau într-un imobil ce urma a fi retrocedat. Erau foarte bolnavi, femeia cel puţin era aproape imobilizată la pat, vecinii rar văzându-i pe afară. Primeau mâncare de la o fundaţie. Aşa au şi fost descoperiţi. Când cei de la fundaţie au bătut la uşă să le aducă mâncarea, nu au primit niciun răspuns. Cum se simţea miros de gaz, au sunat la 112 şi aşa au fost găsiţi bătrânii, el căzut pe un pat, ea în celălalt colţ al camerei.

„Li se terminaseră lemnele şi se încălzeau cum puteau. Am înţeles că au făcut o improvizaţie cu o cărămidă de şamotă pusă pe aragazul care era alimentat de la o butelie. Şi au apărut scăpări de gaze. S-au intoxicat cu monoxid, ne-au spus cei care au venit şi au anchetat. Erau oameni bolnavi şi vai de ei. Ea avea un fiu plecat în Italia, l-am anunţat acum”, povestea Eftimia Lăpuşneanu, vecină a bătrânilor.

Alţi vecini spuneau că şi acum trei zile au simţit un miros suspect de gaze de la casa bătrânilor. Maşina Serviciului de Medicină Legală urma să ridice corpurile neînsufleţite. „Urmează ca în urma efectuării necropsiei, să se stabilească exact care a fost cauza morţii”, a declarat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Uşa intrării în partea de imobil unde locuiau bătrânii a fost sigilată până la finalizarea cercetărilor.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.