Jump to content

Se modernizează piaţa din Basarabiei


dcp100168

Recommended Posts

Se modernizează piaţa din Basarabiei

Consiliul Local (CL) Galati a lansat vineri proiectul transfrontalier "Piata de gros Calea Basarabiei-zona Galati-Cahul". Proiectul este finantat printr-un program PHARE si are o valoare de 432.871,12 euro, din care 59.027,88 euro cofinantare asigurata de CL Galati. El urmareste promovarea unor mecanisme de piata care sa faciliteze comercializarea produselor agroalimentare din Euroregiunea "Dunarea de Jos", zona Galati-Cahul prin circuitul comercial romanesc, al Republicii Moldova si international, precum si crearea conditiilor de dezvoltare la nivel local a industriei de prelucrare a acestor produse. Prin realizarea infrastructurii si dotarea pietei de gros se vor asigura servicii de calitate, noi locuri de munca, promovarea produselor ecologice si reciclarea materialelor. Viitoarea piaţă se va realiza pe o suprafaţă totală de 2 ha, va avea o hală de fructe (756 mp), o hală de sortare (312 mp), platforme carosabile (1.720 mp), centrală termică, grup sanitar şi instalaţii de încălzire şi aer condiţionat.

Link to comment
Share on other sites

Sa faca cei din Consiliul Local ..mai ales fostii barbugii si cei ce`o dadeau in "alba neagra" pe vremurile de demult ..alea a lu` nea Nelu .....un loc pentru cei din relublica Moldova ce fac in mod cinstit trafic cu tigari. Vor fi si ei inclusi in organigrama noua de la viitoarea piata??? Are grija consiliul local sa fie..numai ca vor vinde portocale ..."originale" in schimb si cu timbru accize rep. Moldova! HUraaayy for CL !!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.