Jump to content

Normele de venit anuale pe 2015, stabilite de fiscul gălăţean


dcp100168

Recommended Posts

Normele de venit anuale pe 2015, stabilite de fiscul gălăţean


Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi informează că au fost aprobate şi publicate Normele anuale de venit pe anul 2015, pentru activităţile independente desfăşurate de contribuabilii care realizează venituri comerciale pe raza judeţelor GALAŢI, Vrancea, Buzău, Brăila, Tulcea şi Constanţa. Pe baza acestor norme de venit se va determina venitul net anual al contribuabililor respectivi.


Referitor la municipiul Galaţi, sunt luate în calcul 129 de categorii de activităţi, pentru care normele de venit sunt cuprinse între 12.700 şi 19.400 de lei.


Cea mai mare normă de venit anuală, de 19.400 de lei, a fost stabilită pentru transportul cu taxiurile. Printre activităţile cu cele mai mari norme de venit se numără şi transporturile rutiere de mărfuri şi persoane (18.200 lei), consultanţa în tehnologia informaţiei şi managementul mijloacelor de calcul (17.500), meditaţiile din învăţământ (17.200 lei), fabricarea, comercializarea şi repararea mobilierului casnic şi furniturilor (16.200), închirierea camerelor în scop turistic (18.300), lucrările de fântânărie, inclusiv forajele şi sondajele pentru construcţii (18.300), dulgheria şi tâmplăria pentru construcţii (17.200), croitoria (16.200 lei) sau comerţul cu amănuntul al echipamentelor audio/video în magazine specializate (18.300 lei).


Lista completă a normelor de venit anuale pe anul 2015 pentru comercianţii independenţi o puteţi viziona AICI.


presagalati.ro


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.