Jump to content

Control de la centru la Penitenciarul din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Control de la centru la Penitenciarul din Galaţi

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a trimis o echipă în control la Penitenciarul din Galaţi. Acţiunea se desfăşoară ca urmare a dezvăluirilor făcute, în ultima perioadă, la Realitatea TV. Postul nostru de televiziune a arătat, cu diferite ocazii, condiţiile inumane din închisorile din ţară.

ANP a trimis o echipă în control la Penitenciarul din Galaţi, acolo unde, săptămâna trecută, era declanşată şi o anchetă internă, ca urmare a unor declaraţii făcute de câţiva deţinuţi avocatului Giorgiu Coman. Condiţiile inumane în care aceştia sunt ţinuţi în penitenciar au fost prezentate, pe larg, în cadrul unei emisiuni, la Realitatea TV.

"A fost trimisă o echipă de control la Penitenciarul din Galaţi, care nu prea a făcut mai nimic. A stat de vorbă cu unii dintre deţinuţi, i-au întrebat 'Nu vă gândiţi că tot cu noi o să rămâneţi? De ce v-aţi apucat să faceţi reclamaţii la Realitatea?' Unii dintre deţinuţi au arătat comisiei ploşniţele pe care le-au strâns în nişte borcane şi totul a rămas ca înainte", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, avocatul Giorgiu Coman.

Potrivit acestuia, comisia a sosit la penitenciar cu trei zile în urmă. "Echipa este la Galaţi de trei zile. Cred că azi sunt pe punctul de plecare", a spus acesta.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.