Jump to content

Oţelul II se retrage din campionat


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul II se retrage din campionat

Conducerile formaţiilor Oţelul II şi Metalosport sunt în discuţii pentru o colaborare al cărei scop este ca returul ligii a treia să fie abordat cu o echipă comună, satelitul Oţelului urmând să se retragă din competiţie. FC Oţelul nu dispune de resurse financiare pentru a mai susţine şi echipa secundă, în timp ce Metalosport are un lot redus numeric şi valoric, astfel că se intenţionează ca jucătorii de la Oţelul II să fie transferaţi la cealaltă formaţie gălăţeană din seria a 2-a, Liga III. Totodată, FC Oţelul urmează să susţină Metalosport şi prin oferirea bazei sportive „Zoltan David” pentru meciuri şi antrenamente.

De altfel, începând de astăzi, jucătorii de la Oţelul II se antrenează cu Metalosport, sub conducerea antrenorului acesteia din urmă, Mihai Ciobanu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Încă o echipă gălăţeană se desfiinţează!

Sportul gălăţean trece prin momente extrem de dificile. Tot mai multe echipe au ajuns să se desfiinţeze în ultimii ani. Ultima echipă lovită de criza financiară este echipa satelit a Oţelului, care e ca şi desfiinţată, conform unor surse din interior. O parte dintre jucători au fost împrumutaţi deja la Delta Tulcea, iar ceilalţi vor rămâne în Galaţi, la Metalosport. Prin desfiinţarea echipei secunde, clubul Oţelul îşi reduce din cheltuieli, aceasta fiind metoda şi în privinţa formaţiei feminine, la care oficialii clubului au renunţat la finalul turului de campionat.

Oţelul II făcea parte din seria a II-a din Liga a III-a şi a ocupat locul zece la jumătatea sezonului regulat. Din discuţiile purtate de oficialii clubului, echipa nu-şi va mai continua activitatea. Anunţul oficial referitor la desfiinţarea echipei secunde a clubului urmează să fie făcut în zilele următoare. 

În Galaţi, au fost desfiinţate alte trei echipe în 2014: Oţelul (fotbal feminin), CSU Galaţi (baschet masculin), FCM Dunărea (fotbal). În urmă cu câţiva ani s-a desfiinţat şi echipa de volei feminin CSU Metal, din postura de formaţie campioană a României!

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.