Jump to content

Cadavrul unei gălăţence a ajuns în plasa pescarilor


dcp100168

Recommended Posts

Cadavrul unei gălăţence a ajuns în plasa pescarilor

Cadavrul unei femei în vârstă de 42 de ani din Cosmeşti, judeţul Galaţi, a fost “pescuit” în lacul de acumulare Movileni, în partea dinspre satul Ciuşlea, comuna Garoafa.

Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia s-ar fi sinucis, nu înainte de a-şi anunţa familia că are de gând să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în râul Siret. S-ar părea că femeia a făcut acest gest extrem pe fondul unei depresii de care suferea de ceva timp.

Potrivit poliţiei, cadavrul femeii plutea în lacul de acumulare, când a fost observat de nişte pescari care îşi întinseseră plasele în apă. “Am văzut cadavrul cum plutea. Am sunat imediat la 112, între timp l-am legat cu o sfoară de picior şi l-am tras la mal”, ne-a spus unul din pescarii de la faţa locului.

Anchetatorii spun că femeia s-ar fi aruncat în apă ieri dimineaţă, iar cel care a identificat-o este fiul ei. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili clar în ce condiţii s-a întâmplat acest eveniment.

În râul Siret şi-au găsit sfârşitul mai mulţi oameni de-a lungul timpului. Ultimul caz a fost cercetat anul trecut, când o femeie în vârstă a ales să îşi pună capăt zilelor în acelaşi mod, lăsând pe malul lacului de acumulare mai multe cărţi de rugăciuni. Barajul Movileni are o cădere brută de 12,00 m. Barajul asigură o acumulare de 59 milioane mc de apă şi un debit de 380 mc/s.

ziaruldevrancea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.