dcp100168 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Cadavrul unei gălăţence a ajuns în plasa pescarilorCadavrul unei femei în vârstă de 42 de ani din Cosmeşti, judeţul Galaţi, a fost “pescuit” în lacul de acumulare Movileni, în partea dinspre satul Ciuşlea, comuna Garoafa.Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia s-ar fi sinucis, nu înainte de a-şi anunţa familia că are de gând să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în râul Siret. S-ar părea că femeia a făcut acest gest extrem pe fondul unei depresii de care suferea de ceva timp.Potrivit poliţiei, cadavrul femeii plutea în lacul de acumulare, când a fost observat de nişte pescari care îşi întinseseră plasele în apă. “Am văzut cadavrul cum plutea. Am sunat imediat la 112, între timp l-am legat cu o sfoară de picior şi l-am tras la mal”, ne-a spus unul din pescarii de la faţa locului.Anchetatorii spun că femeia s-ar fi aruncat în apă ieri dimineaţă, iar cel care a identificat-o este fiul ei. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili clar în ce condiţii s-a întâmplat acest eveniment.În râul Siret şi-au găsit sfârşitul mai mulţi oameni de-a lungul timpului. Ultimul caz a fost cercetat anul trecut, când o femeie în vârstă a ales să îşi pună capăt zilelor în acelaşi mod, lăsând pe malul lacului de acumulare mai multe cărţi de rugăciuni. Barajul Movileni are o cădere brută de 12,00 m. Barajul asigură o acumulare de 59 milioane mc de apă şi un debit de 380 mc/s.ziaruldevrancea.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts