Jump to content

Oţelul organizează concurs pentru crearea unei noi sigle


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul organizează concurs pentru crearea unei noi sigle

Gruparea Oţelul Galaţi va organiza un concurs dedicat fanilor pentru crearea unei noi sigle a clubului, conducerea precizând într-un comunicat de presă remis, luni, agenţiei MEDIAFAX, că acesta nu este o pierdere a identităţii, ci o strategie de marketing.

"Nu trebuie înţeles greşit. Nu vorbim de o pierdere a identităţii, ci din contră, de recâştigarea acesteia. Pe sigla actuală apare un «1964-2014» care te duce cu gândul la o zi de naştere, dar şi la un deces. Ori, anul trecut, Oţelul abia a împlinit 50 de ani. M-am sfătuit cu toată lumea, cu suporterii şi cu cei care se ocupă de imaginea clubului şi concluzia a fost una singură: schimbăm sigla! Nu o vom face oricum, ci printr-un concurs. Un concurs cu totul special dedicat fanilor", a declarat administratorul special Vlad Răpişcă.

Directorul de imagine al clubului Oţelul, Lucian Ionescu, susţine că organizarea concursului pentru noua emblemă va întări relaţia clubului cu suporterii. "Acest concurs lansat fanilor, de creare a unei sigle demne de brandul Oţelul este o mişcare normală. Mulţi dintre jucători îmbracă tricoul doar la «serviciu», însă suporterul din tribună poartă sigla în dreptul inimii toată viaţa. Interacţiunea permanentă cu cei care suferă meci de meci pentru echipă este extrem de importantă în viaţa unui club", a spus Ionescu.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.