Jump to content

Nu se mai parchează în faţa Tribunalului


dcp100168

Recommended Posts

Nu se mai parchează în faţa Tribunalului

Avocaţii şi justiţiabilii care erau obişnuiţi să parcheze chiar în faţa Palatului de Justiţie au, de mai bine de o săptămână, o reală problemă. Serviciul de Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a luat decizia amplasării unui post fix (echipajele de poliţie stau non-stop) chiar în faţa Tribunalului. Decizia a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier în intersecţia Brăilei - Coşbuc.

"Măsura vine ca urmare a faptului că în zona respectivă parte a conducătorilor auto nu respectă indicatoarele rutiere, ceea ce duce la ambuteiaje în trafic şi chiar punerea în pericol a siguranţei pietonilor. Persoanele care încalcă prevederile legale vor fi sancţionate conform prevederilor OUG 195/2002. Pentru oprire neregulamentară, sancţiunea este de două sau trei puncte amendă şi două puncte penalizare, iar pentru staţionare neregulamentară sancţiunea este de patru sau cinci puncte amendă şi trei puncte penalizare", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

În 2014, poliţiştii locali au aplicat 2.395 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor OUG 195. Alte 50 de amenzi au fost aplicate de la începutul anului 2015.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.