Jump to content

Un gălăţean s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean s-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci

Singurătatea şi problemele financiare par să fi fost motivele pentru care un gălăţean de 65 de ani a decis să îşi încheie brusc socotelile cu viaţa.

Cel care a făcut macabra descoperire a fost un vecin care i-a bătut la uşă duminică după-amiază. Văzând că nu răspunde nimeni, omul a intra la bănuieli şi a sunat la 112. Proprietarul apartamentului a fost găsit în casă, spânzurat de o ţeavă. Zadarnic au încercat medicii de la Ambulanţă să îl resusciteze, decesul fiind declarat după câteva minute.

Poliţiştii au stabilit că omul îşi pusese singur capăt zilelor. "În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul locuia singur, iar pe corpul lui nu au fost găsite urme de violenţă care să indice o posibilă agresiune. În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Chiar dacă sexagenarul nu şi-a explicat motivele sinuciderii, se pare că ceea ce l-a determinat să renunţe la viaţă au fost datoriile la bănci şi imposibilitatea de a le mai face faţă de unul singur.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.