Sari la conținut

Oţelul Galaţi - FC Braşov 1-1


dcp100168

Postare recomandata

  • 3 weeks later...

Meciul cu Braşovul este unul de şase puncte, afirmă Florin Marin

Noul antrenor al Oţelului Galaţi,Florin Marin, a declarat recent că meciul de sâmbătă cu FC Braşov este unul de şase puncte. Tehnicianul a spus că echipa braşoveană este mult schimbată în bine, dar speră ca în cele câteva zile pe care le are la dispoziţie pentru pregătirea meciului, să îi determine pe jucătorii lui să îşi schime atitudinea din teren şi să obţină punctele victoriei.

"Primul joc este cel mai important. Braşovul a avut o evoluţie bună în meciul cu Astra, chiar dacă a jucat în inferioritate numerică, la un moment dat cu doi jucători eliminaţi. Echipa e mult schimbată faţă de turul campionatului, au venit jucători din Croaţia, un antrenor nou, care a imprimat echipei un stil de joc foarte agresiv, cu spirit de sacrificiu. Este o echipă foarte bună, în acest moment. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, dar sper să-l tranşăm în favoarea noastră, punctele sunt foarte importante pentru noi. Este un joc de şase puncte. Timpul este scurt până la meciul cu Braşovul, dar îmi doresc ca jucătorii să-şi schimbe în primul rând atitudinea faţă de joc, să joace cu determinare, să fie agresivi şi mult mai bine organizaţi”, a spus Florin Marin.

presagalatibraila.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Braşovenii îi fac marcaj strîns lui Florin Cernat

Laszlo Balint, secundul lui Vjekoslav Lokica de la FC Braşov, a vorbit azi într-o conferinţă de presă premergătoare partidei pe care "stegarii" o vor juca la Galaţi, cu Oţelul. Meciul va fi sîmbătă, de la ora 18:00, în direct la LookTV şi DigiSport.

"Stăm ceva ma bine în clasament decît adversarul, dar traversăm o perioadă lungă fără victorie. Cred că în cele două jocuri din retur s-a observat o creştere şi s-a văzut o determinare foarte bună a grupului, însă s-au făcut greşeli individuale care au dus la eliminările din meciul cu Astra. Vom încerca să evităm să mai facem cadouri. Jurici s-a impus ca o piesă importantă de la venirea sa la Braşov. A greşit din dorinţa prea mare de a cîştiga primul său joc, ca şi al celorlaţi nou veniţi, în faţa propriilor suporteri. Cine va juca în locul lui va trebui să îl suplinească foarte bine, deoarece în acea zonă a terenului evoluează Florin Cernat, un jucător exponenţial pentru campionatul românesc. M-a surprins numirea lui Florin Marin, dar mai ales plecarea lui Selymes, un tip ambiţios, cu care am discutat în iarnă şi care era foarte încrezător. Oţelul a primit în returi 4 goluri fără să marcheze, dar a fost vorba de 3 greşeli personale şi de foarte multe ocazii de gol pe care le-au irosit. Este o echipă care joacă, cu o bună tranziţie pozitivă şi care per total arată destul de bine. Sunt însă sigur că FC Braşov va rămîne în prima ligă, la finalul campionatului”, a spus Laszlo Balint.

gsp.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florin Marin: „Rezultatul este cel mai important”

Noul antrenor al Oțelului, Florin Marin, va debuta sâmbătă, împotriva formației FC Brașov, pe banca tehnică a grupării gălățene. Tehnicianul speră ca elevii săi să depășească startul nefavorabil de retur pe care l-au avut și să obțină trei puncte extrem de importante în economia campionatului.
„Facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Partida este importantă pentru ambele echipe, deși Brașovul se află într-o poziție mai bună decât a noastră. Si pentru noi și pentru ei punctele sunt importante, de la locul 8 în jos toate echipele sunt angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sper să facem un joc bun, jucătorii să depașească perioada nefastă și să ne impunem pentru a obține trei puncte foarte importante în economia campionatului. Sper să înscriem, chiar și din faze fixe, pot face diferenta la anumite jocuri. Rezultatul este cel mai important, deci trebuie să marcăm mai mult decât adversarul. În această perioadă scurtă avută la dispoziție principala procupare a fost să refac moralul jucătorilor”, a declarat Florin Marin.
Partida FC Oțelul Galați - FC Brașov se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 18:00, pe stadionul „Oțelul”.

otelul-galati.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Statistici Oţelul - Braşov

FC Oțelul Galați va întâlni formația FC Brașov, sâmbătă, 7 martie, de la ora 18:00, pe arena „Oțelul”, în etapa a XX-a a Ligii I.
De-a lungul istoriei, între Oțelul și FC Brașov au avut loc 44 de întâlniri directe, jumătate dintre aceste dueluri, în număr de 22, fiind adjudecate de Oțelul, 14 au fost câștigate de brașoveni, în timp ce 8 partide s-au terminat nedecis. La Galați, oțelarii au un număr impresionant de victorii, 17 din totalul de 21 de jocuri disputate, în timp ce stegarii au câștigat o singură dată, restul de 3 meciuri fiind remize.
Prima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe 2 noiembrie 1986, în sezonul de debut al Oțelului pe prima scenă fotbalistică și a fost câștigat de FC Brașov, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0). Cea mai mare diferență dintre cele două combatante a fost 4-0, reușită de ambele echipe pe teren propriu: pentru FC Brașov pe 25 septembrie 1993 și pentru Oțelul pe 9 septembrie 1995. Ultimul joc s-a disputat în turul actualei ediții a Ligii I, sub Tâmpa, și s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), golurile fiind marcate de Marian Constantinescu pentru gazde, respectiv Alexandru Zaharia, din penalty, pentru oțelari.
Până acum, Oțelul a disputat 879 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a României, având următorul bilanț: 356 de victorii, 176 de egaluri și 347 de înfrângeri, golaveraj 1080-1096.

otelul-galati.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bilete la Oţelul - Braşov

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - FC Braşov, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I, sunt următoarele:
Tribuna I
Sector B (categoria IV): 20 lei
Sector C, D (categoria VI): 15 lei
Tribuna II
Sector A, E (categoria VII): 12 lei
Sector B, D (categoria VI): 15 lei
Sector C (categoria V): 18 lei
Peluza I
Sector C (categoria VIII): 10 lei
Tribuna oficială
Fotolii (categoria II): 60 lei
Loje (categoria I): 65 lei
Tribuna 0 (categoria III): 30 lei
Tichetele de acces se vor comercializa începând de astăzi, 6 martie, până la ora 18:00, iar sâmbătă, 7 martie, de la ora 10:00 până la ora meciului, la casele de bilete situate la stadionul „Oţelul” (porţile de acces 2 și 4).

otelul-galati.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Colţescu, la centru

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida FC Oţelul Galaţi - FC Braşov, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Astfel, la centru va fluiera Sebastian Colţescu (Craiova), ajutat la cele două tuşe de Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Bogdan Velicu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Viorel Nicuşor Flueran (Craiova). Observator de joc a fost delegat Romulus Chihaia (Bucureşti), iar prestaţia arbitrilor va fi analizată de Stan Prodan (Alexandria). Partida FC Oţelul Galaţi - FC Braşov se va disputa sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 18:00, pe arena „Oţelul”.

otelul-galati.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost probabil ultima şansă...

 

Oţelul Galaţi - FC Braşov 1-1

Formaţia Oţelul Galaţi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Iorga '8 pentru Oţelul şi Constantinescu '66 pentru FC Braşov.

1-0: Iorga a împins în poartă din patru metri mingea centrată de Tudorie de pe partea stângă;

1-1: Constantinescu a reluat sub transversală din interiorul careului mingea respinsă în faţă de Hotoboc.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Popescu - Altama, Tavares - Iorga (Tătar '89), Cernat, Hamroun (Brigido '76) - Tudorie (Yulu-Matondo '69). Antrenor: Florin Marin

FC Braşov: Iacob - Matei, Novakovici, Artjunin (Moraru '52), Novak - Leko, Zlomislici (Goian '85) - Cr. Ganea, Aganovici, Constantinescu - L. Ganea (Ţîră '52). Antrenor: Vjekoslav Lokica

Cartonaşe galbene: Tudorie '42, Solomou '50, Iorga '60, Brigido '86 / Artjunin '38, Moraru '54, Novak '76

Cartonaş roşu: Altama '83

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Bogdan Gheorghe, Bogdan Velicu (asistenţi) - Viorel Nicuşor Flueran (rezervă)

Observatori: Stan Prodan, Romulus Chihaia.

La meci au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria primului preşedinte al clubului Oţelul, Puiu Vasilache, care a decedat în urmă cu două zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Florin Marin: "E un rezultat mincinos"

Iată ce au declarat cei doi antrenori la finalul partidei, cu menţiunea că oaspeţii au lăudat publicul gălăţean, spunând că aceştia îşi încurajează echipa mereu:

Florin Marin: "E un rezultat mincinos, FC Braşov nu şi-a creat ocazii, dar am avut neşansă. Mai sunt 14 etape de jucat, iar fiecare va fi o finală. Mai avem şanse matematice să ne salvăm. Am pierdut două puncte importante, dar eu am în continuare încredere în jucători. Hotoboc a încercat să prindă, el trebuia să respingă în lateral, nu în acea zonă, dar asta e."

Vjekoslav Lokica (antrenor FC Braşov): „Putem fi mulţumiţi cu acest punct, este o distanţă destul de bună între Oţelul şi Braşov. Urmează o partidă acasă, pe care sper s-o câştigăm. Nu mi-a plăcut acest meci, a fost foarte greu, nu a fost plăcut ochiului, dar a fost pentru puncte. Cred că toată lumea este de părere că putem rămâne în prima ligă. Insolvenţa poate reprezenta şi ceva negativ asupra clubului şi suntem îngânduraţi. Am în lot jucători care au venit şi sper să fie plătiţi la zi. La Ploieşti am primit un gol după o superexecuţie, aici am avut şi puţin noroc, dar cred că e rezultatul just."

Marian Constantinescu (atacant FC Braşov): “Prima repriză spun eu că ne-au dominat, iar a doua am ieşit mai montaţi, mai decişi şi s-a văzut, pentru că am avut şi ocazii. Dacă reuşea Anganovic să marcheze am fi câştigat sigur. Oţelul are o echipă bună, e o echipă agresivă care nu te lasă să joci. Au şi un public minunat, un public care i-a susţinut tot timpul, la fel şi la 1-0, la fel şi la 1-1. Ar fi păcat să retrogradeze. Niciodată nu pot să fiu mulţumit, întotdeauna vreau mai mult. Deocamdată atât am putut, e bine măcar că am reuşit să ţinem Galaţiul acolo. Ne-a surprins pe toţi vestea că am intrat în insolvenţă, antrenorul nici nu ştia. Nu ştiu ce se întâmplă acolo cu acea firmă, dar într-adevăr noi suntem cei afectaţi, noi jucătorii. Sperăm că patronul nu ne va lăsa şi va scoate echipa din insolvenţă. Avem salarii restante, salarii pe care trebuie să ni le plătească. Sunt convins că până la urmă va fi bine. Mă fac că n-am auzit această întrebare, cu retrogradarea. Sută la sută vom scăpa, sunt convins!”

dunareabatrana.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comenta

Trebuie să fiți membru al comunității pentru a putea adăuga comentarii.

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un cont nou

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații importante

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare sigură, folosim module cookies. Dacă folosiți acest site, ne permiteți să colectam informații prin intermediul modulelor cookie. Puteți modifica setările cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe acest site confirmați acceptarea utilizării fișierelor cookie conform Politicii de utilizare a cookie.