Jump to content

Un agent de pază îşi vinde virginitatea cu 2.000 de euro

Recommended Posts

Posted

Un agent de pază îşi vinde virginitatea cu 2.000 de euro

Sorin Georgian Salinievici, un tânăr gălăţean în vârsta de 24 de ani, agent de pază, dar şi student la inginerie electronica, îşi vinde …virginitatea. Pretul minim este 2.000 de euro, iar banii îi sunt necesari pentru continuarea studiilor, pe care le-a îngheţat în 2012 din lipsa banilor, şi pentru obţinerea unui permis de conducere. Sorin a crescut în orfelinat până la 11 ani şi apoi a fost adoptat, dar acum este singur şi locuieşte într-o garsonieră, cu chirie, iar salariul minim pe economie, nu îl ajută să termine facultatea.

Sorin a venit pe lume într-un fel accidental. Tatăl său, marinar suedez, a cunoscut-o pe mama sa şi asta a fost tot. Nu-l cunoaşte pe tatăl biologic şi nu l-a văzut niciodată. Pe mama sa o ştie, e emigrată acum în Italia, dar nu a întrebat-o niciodată de ce l-a abandonat într-un orfelinat. Acolo a crescut până la 10 ani şi ulterior a fost adoptat, dar de la 18 ani a luat viaţa pe cont propriu.

A rămas în bune relaţii cu părinţii adoptive, dar preferă să stea cu chirie. Se întreţine singur, lucrează ca agent de pază şi strânge bani să termine facultatea. Din păcate, câtă economie ar face, nu reuşeşte, aşa că i-a venit acest gând. Să se vândă. Şi pentru asta a împânzit oraşul cu afişe în care îşi arată faţa, dă numărul de telefon şi cere seriozitate, anunţând că îşi vinde virginitatea. „Colegii de muncă şi prietenii mă susţin, dar familia adoptivă nu ştie. Nu ştie nici mama mea naturală, care acum e în Italia. Sper să am noroc .Am pus anunţuri pe stâlpi, deoarece m-am gândit că aşa e mai rapid. Şi chiar am primit o ofertă. O doamnă de 27 de ani din Bucureşti, mi-a oferit 5.000 de lei, dar am refuzat. Nu scad sub 2.000 de euro. Voi accepta doar femei până în 30-40 de ani, normale, modeste, nu vreau persoane ciudate, exclus bărbaţi. Nu neapărat să fie o aventură de o seară, poate va fi mai mult. Poate căsătorie, deşi ar fi o relaţie începută pe bani”, a spus Sorin Georgian Salinievici.

Cum şi-a făcut povestea cunoscută în media, are de gând să renunţe la afişe. Oamenii din oraş au păreri şi păreri. „Ce e asta? Să îşi vadă de altele. Să se caute la cap, că nu e în regulă”, spun mai vârstnicii. Cei tineri fie îi urează succes, fie cred că e o glumă.

Un braşovean a făcut un anunţ similar acum ceva vreme. El se vindea pentru banii de întreţinere.

presagalatibraila.com