Jump to content

12 suporteri ai Oţelului au primit interdicţie pe stadion pentru un an


dcp100168

Recommended Posts

12 suporteri ai Oţelului au primit interdicţie pe stadion pentru un an

Un număr de 12 suporteri ai Oțelului Galați au primit pentru un an de zile interdicție de a mai pătrunde pe un stadion, după ce au provocat mai multe incidente înaintea partidei de sâmbătă cu Dinamo București, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați, plutonier major Mircea Bădin. Potrivit acestuia, înainte de începerea meciului, cei 12 suporteri au făcut scandal și s-au bătut în apropierea unui bar situat în drumul lor spre stadion.

''Cei 12 suporteri au primit 20 de amenzi în valoare totală de 2.050 lei, unii au fost sancționați contravențional pentru mai multe fapte, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire etc. Au primit și 12 avertismente. În plus cei 12 au pentru un an de zile interdicție de a mai pătrunde pe stadion'', a declarat Bădin.

În plus, alți doi suporteri, unul al Oțelului și altul de la Dinamo, s-au ales cu dosare penale pentru că au fost depistați, la poarta de acces în stadion, încercând să introducă materiale pirotehnice. ''Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de încercare de pătrundere în arena sportivă cu materiale pirotehnice'', a spus Bădin.

ziuanews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.