Jump to content

FC Botoşani - Oţelul Galaţi 1-1


dcp100168

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Statistici Botoşani - Oţelul

Istoria întâlnirilor directe între FC Oțelul Galați și FC Botoșani este una destul de recentă, având în vedere faptul că gruparea din nordul Moldovei a fost înființată în anul 2001. Astfel, între cele două cluburi ce împart aceleași culori au avut loc doar 4 dueluri oficiale, 3 în Liga I și 1 în Cupă, bilanțul fiind echilibrat: 2 victorii Oțelul, 2 victorii Botoșani, niciun rezultat de egalitate fiind înregistrat. La Botoșani s-au disputat 2 partide, fiecare echipă adjudecându-și câte un succes.
Iată istoricul întâlnirilor directe între cele două echipe:
13 octombrie 2004 - Cupa României / FC Botoșani - Oțelul Galați 0-1(0-1)
04 noiembrie 2013 - Liga I / Oțelul Galați - FC Botoșani 2-1(0-1) 
04 mai 2014 - Liga I / FC Botoșani - Oțelul Galați 3-1(2-0)
17 august 2014 - Liga I / Oțelul Galați - FC Botoșani 0-1(0-0)
Până acum, Oțelul a disputat 880 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a României, având următorul bilanț: 356 de victorii, 177 de egaluri și 347 de înfrângeri, golaveraj 1081-1097.
FC Oțelul Galați se va deplasa sâmbătă, 14 martie, pe terenul formației FC Botoșani, într-un joc ce va conta pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Partida se va disputa cu începere de la ora 18:00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani, fiind transmis în direct de posturile Digi Sport și Look TV.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Florin Marin: "Mai multă încredere"

Antrenorul Oțelului, Florin Marin, consideră că formația pe care o pregătește va avea o deplasare foarte grea pe terenul celor de la FC Botoșani, o echipă bună în ciuda startului de retur nefavorabil. Tehnicianul oțelar crede că elevii săi au nevoie de mai multă încredere, iar odată cu schimbarea stării de spirit din cadrul vestiarului se vor vedea și rezultatele.
„FC Botoșani este o echipă bună, cu evoluții foarte bune și în tur. Modul lor de exprimare este bun, la fel și rezultatele pe care le-au obținut. Nici ei nu traversează o formă prea bună în retur și vor încerca să își revină. Noi trebuie să îmbunătățim starea de spirit din cadrul echipei și să avem mai multă încredere”, a declarat Florin Marin.
Partida FC Botoșani - FC Oțelul Galați se va disputa sâmbătă, 14 martie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul „Municipal” din Botoșani. Jocul va fi televizat de posturile Digi Sport și Look TV.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul speră într-un rezultat pozitiv la Botoşani

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, la care au mai participat directorul sportiv Ovidiu Burcă şi fundaşul Andrei Miron, că gruparea de la Dunăre speră să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Botoşani. ,,Trebuie să ne organizăm foarte bine, să le răspundem cu aceeaşi agresivitate sau cu determinare, să alergăm foarte bine şi în condiţiile astea putem obţine un rezultat pozitiv”, a spus Marin.

Ovidiu Burcă a spus că meciul cu FC Botoşani nu este decisiv, în schimb cele trei meciuri pe care Oţelul le are de disputat într-o singură săptămână sunt decisive. ,,Avem în faţă o săptămână decisivă pentru viitorul echipei. Strategia este ca la finalul celor trei meciuri din această săptămână, să rămânem foarte aproape de linia roşie care desparte echipele de zona retrogradării. Meciul cu Botoşaniul nu este unul decisiv”, a declarat Burcă.

La rândul lui, fundaşul Miron şi-a exprimat speranţa că la Botoşani echipa va obţine prima victorie din retur. ,,Atmosfera în vestiar este foarte bună. Mergem la Botoşani să obţinem punct sau puncte neapărat. Trebuie să fim o echipă omogenă, să fim agresivi şi să obţinem prima victorie în acest retur”, a afirmat Andrei Miron.

Oţelul nu se putea baza pe Altama Sanaa, suspendat, Cristea, Mişelăricu şi Brigito, accidentaţi.

În schimb, va reveni după o perioadă de indisponibilitate Fundașul central Mamadou Sissoko.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Băieţii lui Leo, sub presiunea ”oţelarilor”

Meci de șase puncte sâmbătă pe Stadionul Municipal de la Botoșani. FC Botoșani întâlnește formația care vine din subsolul clasamentului, Oțelul Galați. Cu doar 13 puncte strânse în actualul sezon competițional și sub imperiul unei foame de victorie, adversara roș-alb-albaștrilor ar putea pune reale probleme elevilor lui Leo Grozavu.

La prima vedere, așa cum spune serios principalul de la gruparea locală, s-ar putea spune că victoria e cu jumătate de pas intrată în partea botoșănenilor. La prima vedere, întrucât fotbaliștii de la Oțelul chiar au nevoie mai mare de puncte decât botoșănenii. FC Botoșani în schimb trebuie să demonstreze că își merită locul în clasamentul ligii profesioniste de fotbal, iar modul în care au luat startul returului nu a fost decât o scăpare.
”Pare o partidă facilă dar eu sunt convins că nu va fi deloc așa. Sunt mai multe elemente care mă fac să cred că vom avea un joc foarte dificil. Sper ca după începutul mai anevoios de campionat băieții să își dea seama că e cazul să tragă mult mai tare ca să facem primele trei puncte. Ei au transferat mulți jucători în această iarnă, din ce am analizat au foarte mulți jucători valoroși”, a arătat Leo Grozavu.
Tehnicianul de la Botoșani și-a lăudat omologul de la Oțelul despre care a spus că este un antrenor valoros care poate arăta multe. Tocmai de aceea probabil că-și va gândi strategia din următorul meci în așa fel încât miile de suporteri botoșăneni să plece spre case, fericiți.

botosaneanul.ro

Link to comment
Share on other sites

Iulian Dima, la centru

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida FC Botoșani - FC Oțelul Galați, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. Astfel, la centru va fluiera Iulian Dima (București), ajutat la cele două tușe de Ciprian Florin Danșa (Oradea) și Gabriel Bârjac (Zalău), în timp ce rezervă va fi Sorin Andrei Antonie (București). Observator de joc a fost delegat Cristian Vasc (Tg. Lăpuș - Maramureș), iar prestația arbitrilor va fi analizată de Ionel Popa (Pașcani).

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

FC Botoşani - Oţelul Galaţi 1-1

Formaţia FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Oţelul Galaţi, în etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Croitoru '49 respectiv Hamroun '69.

1-0: Croitoru înscrie cu capul, din interiorul careului, după un corner executat de Roşu, la o mare greşeală a lui Hotoboc.

1-1: Hamroun trimite în poartă, din cinci metri, mingea respinsă de Curileac la un şut al lui Cernat, din interiorul careului.

FC Botoşani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Porret - Roşu, Vaşvari, Danci (Croitoru '46) – Martinus (Şvichi '79), Ngankam, Batin (Hadnagy '46). Antrenor: Leo Grozavu.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - Tavares, E. Dică - Iorga, Cernat (I. Popa '90+1), Hamroun – Yulu (Tudorie '67). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Martinus '7, Porret '78, Croitoru '81, Hadnagy '86 / E. Dică '9, Murgoci '27, Hamroun '39. Cartonaş roşu: Hamroun '88.

Arbitri: Iulian Dima - Ciprian Danşa, Gabriel Bârjac - Sorin Andrei Antonie. Observatori: Ionel Popa, Cristian Vasc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.