Jump to content

Oţelul - CSMS Iaşi 0-0

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Statistici Oţelul - CSMS Iaşi

Istoria întâlnirilor directe între FC Oțelul Galați și CSMS Iași este una destul de recentă, având în vedere faptul că gruparea din Copou a fost înființată în anul 2010, după dispariția Politehnicii Iași. Astfel, între cele două cluburi din Moldova au avut loc doar 3 dueluri oficiale, bilanțul fiind perfect echilibrat: o victorie Oțelul, un succes CSMS Iași și o remiză. La Galați a avut loc o singură partidă, adjudecată de ieșeni cu un neverosimil 3-0, printr-un hattrick reușit de Marius Onofraș, pe data de 3 decembrie 2012.
Iată istoricul întâlnirilor directe între cele două echipe:
22 iulie 2012 - Liga I / CSMS Iași - FC Oțelul Galați 1-2 (Cl. Ionescu 59 / Iorga 51 p., Viglianti 80) 
3 decembrie - Liga I / FC Oțelul Galați - CSMS Iași 0-3 (Onofraș 35, 74, 90+1)
25 august 2014 - Liga I / CSMS Iași - FC Oțelul Galați 0-0
Până acum, Oțelul a disputat 881 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a României, având următorul bilanț: 356 de victorii, 178 de egaluri și 347 de înfrângeri, golaveraj 1082-1098.

otelul-galati.ro

Posted

Jocul cu CSMS Iaşi este vital pentru noi, susţine Florin Marin

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, la care au mai participat mijlocaşii Cosmin Stoian şi Robert Tătar, că  jocul cu CSMS Iaşi este vital pentru evitarea retrogradării de către gruparea de la Dunăre.

Tehnicianul gălăţean a spus despre formaţia oaspete că este o echipă în formă, care traversează o perioadă foarte bună. „Este o echipă care traversează o perioadă foarte bună, a obţinut maximum de puncte. Nu este la îndemâna oricui să învingi echipe ca Petrolul, Astra, să nu primeşti gol. Este o echipă care se închide foarte bine în apărare, cu un spirit de sacrificiu, care pe mine m-a impresionat, foarte periculoasă pe contraatac. Pentru noi este un joc vital, pe care trebuie să-l câştigăm, să obţinem cele trei puncte şi sper ca jucătorii să dea totul pe teren”, a afirmat Florin Marin.

Mijlocaşul Cosmin Stoian a declarat că toate jocurile Oţelului de acum încolo pot fi considerate adevărate finale. „Se poate spune că nu numai jocul cu Iaşul este ca o finală, toate jocurile pentru noi sunt ca nişte finale, pentru că trebuie să câştigăm puncte care contează în clasament”, a spus Cosmin Stoian.

La rândul lui, Robert Tătar a declarat că meciul cu Iaşul va fi câştigat de gălăţeni. „Sunt sigur că mâine vom da tot ce este mai bun din noi şi vom câştiga acest meci”, a spus Tătar.

Oţelul nu se va putea baza pe Altama Sanaa şi Hamroun, suspendaţi, Cristea, Moglan, Mişelăricu şi Brigito, accidentaţi.

Partida Oţelul-CSMS Iaşi se va disputa miercuri de ora 15.30.

presagalatibraila.com

Posted

Florin Prunea: "Oţelul Galaţi îşi joacă ultima şansă cu noi"

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, i-a avertizat, marţi, pe elevii lui Nicolo Napoli că partida din deplasare cu Oţelul Galaţi va fi extrem de dificilă, deoarece gazdele îşi vor juca ultima şansă de rămânere în Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Venim după o serie de patru meciuri câştigate, dar partida cu Oţelul Galaţi este cea mai grea de până acum. Oţelul îşi joacă ultima şansă cu noi! Trebuie să fim foarte atenţi şi să continuăm seria de rezultate bune pentru că distanţa de linia retrogradării este foarte mică şi orice eşec ne poate duce iar sub linie", a spus Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că Oţelul a pierdut multe puncte nemeritat în acest retur: "Oţelul are un antrenor foarte bun, câţiva jucători experimentaţi, care joacă bine, mai ales pe teren propriu. I-am văzut în mai multe meciuri şi ştiu că întâlnim un adversar periculos. I-am văzut la Botoşani, unde cred eu că meritau să câştige, dând o replică foarte bună pe terenul unei formaţii din prima parte a clasamentului. Am, totuşi, încredere că Nicolo (n.r. - antrenorul Nicolo Napoli) va şti să-i motiveze din nou pe jucători şi să obţinem un rezultat pozitiv".

prosport.ro

Posted

Răpişcă: "Fără victorii cu CSMS Iaşi şi Rapid, salvarea echipei Oţelul devine o utopie"

Administratorul special al grupării Oţelul Galaţi, Vlad Răpişcă, a declarat, marţi, că salvarea echipei de la retrogradarea în Liga a II-a devine "o utopie" fără victorii în următoarele două etape, în care va întâlni formaţiile CSMS Iaşi şi Rapid.

"Nu mă entuziasmează acel egal cu FC Botoşani (n.r. - scor 1-1). În patru etape am obţinut două puncte, în timp ce contracandidatele noastre s-au îndepărtat în clasament. Apreciez totuşi atitudinea arătată de echipă în ultimile 30 de minute. Cu astfel de atitudine pe tot parcursul meciurilor, altul ar fi fost punctajul nostru acum. Fără victorii în partidele cu Iaşi şi Rapid, salvarea de la retrogradare se transformă în utopie", a declarat Răpişcă, informează site-ul oficial al grupării moldovene.

prosport.ro

Posted

Bilete la Oţelul - CSMS Iaşi

Preţurile biletelor pentru meciul de sâmbătă, FC Oţelul Galaţi - CSMS Iaşi, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, sunt următoarele:
Tribuna I - Sector B (categoria IV): 20 lei, Sector C, D (categoria VI): 15 lei
Tribuna II - Sector A, E (categoria VII): 12 lei, Sector B, D (categoria VI): 15 lei, Sector C (categoria V): 18 lei
Peluza I - Sector C (categoria VIII): 10 lei
Tribuna oficială - Fotolii (categoria II): 60 lei, Loje (categoria I): 65 lei, Tribuna 0 (categoria III): 30 lei
Tichetele de acces se vor comercializa mâine, în ziua partidei, de la ora 10:00 până la ora meciului, la casele de bilete situate la stadionul „Oţelul” (porţile de acces 2 şi 4).
Posted

Marian Balaci, la centru

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida FC Oţelul Galaţi - CSMS Iaşi, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. Astfel, la centru va fluiera Marian Balaci (Drobeta T. Severin), ajutat la cele două tuşe de Dragoş Iliescu (Craiova) şi Gero Szabo (Cluj-Napoca), în timp ce rezervă va fi Marian Cătălin Pană (București). Observator de joc a fost delegat Ion Craiu (București), iar prestaţia arbitrilor va fi analizată de Augustus Constantin (Rm. Vâlcea).
Posted

Oţelul - CSMS Iaşi 0-0

Echipa CSMS Iaşi a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I şi a rămas neînvinsă în returul actualei ediţii de campionat.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - E. Dică (Tătar '72), Tavares - Iorga, Cernat, I. Popa (D. Popescu '80) - Tudorie (Matondo '57). Antrenor: Florin Marin.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu - Enescu, Braga (Creţu '63) - Onduku (Ciucă '90), Ciucur (Bosoi '73), Bădic - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Solomou '22, Tavares '49, Cernat '55 / Golubovici '38, Ciucur '40, Onduku '47, Ţigănaşu '73, MIhalache '79.

Arbitri: Marian Balaci (central) - Dragoş Iliescu, Gero Szabo (asistenţi) - Cătălin Pană (rezervă).

Observatori: Augustus Constantin, Ion Craiu.

mediafax.ro

Posted

Branko Grahovac: "Cineva trebuie să ajungă la puşcărie pentru ce s-a întâmplat la Oţelul”

Portarul Branko Grahovac, una din legendele clubului Oţelul, a fost adversar al echipei noastre în meciul de azi cu CSMS Iaşi. Goalkeeperul şi-a manifestat din nou ataşamentul faţă de clubul roş-alb-albastru spunând că este în continuare suporter al echipei noastre! Mai mult, Branko a părut extrem de trist şi în acelaşi timp furios pentru situaţia în care a ajuns Oţelul în doar 3 ani: de la Champions League la retrogradare şi probabil desfiinţare.

Portarul a explicat că el nu concepe ca echipa să nu mai existe şi a declarat sus şi tare că cine a furat banii Oţelului trebuie să-i dea înapoi sau să intre la puşcărie!

Branko Grahovac: ”Nu mă simt bine. Nu cred că puteam obţine mai mult azi. Am meritat un egal. Oţelul a avut nişte şanse în prima repriză. Tudorie a ratat o ocazie frumoasă, dar am avut şi noi bară în unul din ultimele momente ale meciului. Asta e, egalul este echitabil. Am venit să jucăm la egal, pentru noi este un punct foarte mare pentru că echipa noastră este foarte obosită. Etapa trecută am jucat duminică şi am avut doar două zile la dispoziţie să ne odihnim. Aşa că suntem mulţumiţi cu un punct. Pentru mine a fost foarte greu să revin aici ca adversar. A fost un meci foarte greu pentru mine din punct de vedere psihic. Ştiţi şi voi EU ŢIN CU OŢELUL! Oţelul este în sufletul meu. Eu am câştigat ce am câştigat în viaţa mea doar cu Oţelul! Nu ştiu ce să zic. S-a schimbat tot aici. Nu mai este nimeni la conducere din oamenii care erau în perioada în care eram şi eu aici. Dar clubul mai este, eu am câştigat cu Oţelul Galaţi şi rămâne în inima mea. Ăsta e fotbalul, asta e viaţa... Nişte oameni au făcut foarte mare nebunie aici. Eu sper să se vadă într-un an-doi, să se vadă cine a făcut asta şi să dea banii înapoi sau cineva trebuie să ajungă la pușcărie pentru ce s-a întâmplat la Oțelul. Este inadmisibil să dispară toți banii care au venit din Champions League şi acum să ajungă în Liga a II-a pentru că eu nu cred că mai au şanse. Cine e vinovat la puşcărie sau să aducă banii înapoi! E un record personal pentru mine că n-am luat gol timp de 5 etape. Vechiul record e de 4 meciuri obţinut la Oţelul şi în Serbia. Eu sper ca în viitor să mă întorc la Oţelul, dar nu cred. Mă interesează situaţia în care e Oţelul. Am vorbit cu oameni de la echipă, de la Oțelul, și mi-au spus că situația este tragică. Toată lumea zice că dacă echipa se duce în Liga 2 se va desființa. Eu nu înţeleg asta, poate nu sunt îndeajuns de deştept, dar nu înţeleg! Vinovații trebuie să plătească și să ajungă la pușcărie.”

dunareabatrana.ro

Posted

Conducerea Oţelului îl dă în judecată pe arbitrul meciului cu CSMS Iaşi!

Oficialii clubului Oţelul Galaţi au anunţat că îl vor da în judecată pe arbitrul Marian Balaci, care este acuzat că a defavorizat echipa gălăţeană în meciul din etapa XXII cu CSMS Iaşi, terminat cu scorul de 0-0. Conducerea gălăţeană reproşează faptul că centralul nu a acordat Oţelului un penalty clar  în minutul 35 când a fost faultat Tudorie.

"Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întâmplăa cum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din Româniai au bani de degeaba. Comisiile care ne judecă sunt cel puţin părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe butuci cu cartonaşele roşii, iar acum, jucătorul nostru, Alta ma primeşte 6 etape suspendare pentru un fault din imprudenţă, iar Acsinte, de la Botoşani, la care se vede intenţia de fault încasează doar 2 etape. Într-o societate normală, dacă nu performezi, şeful te dă afară! E o mişcare logică şi normală. Dar,Vassaras nu are cum să dea afară arbitri, dacă domnia sa stă liniştit prin Salonic. Într-adevăr, grecii sunt în criză, au venit comuniştii şi poate nu funcţionează faxul. Este o ruşine ceea ce se întâmplă cu arbitrajul în Romania. Este o problemă acută apărută datorită nepotismului şi nonvalorii. Unii dintre cei puşi să evalueze arbitrii în momentul de faţă este clar că nu se pricep. Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte?! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii”, a declarat Vlad Răpişcă, administrator special la Oţelul.

La rândul său, Lucian Ionescu, director de imagine la Oţelul, completează afirmaţiile lui Răpişcă, acuzând rea-voinţa arbitrului.

“Acest aşa zis cavaler al tristului fluier poate fi acuzat de viciere de rezultat. Omul care poartă numele unui mare fotbalist român a avut o manieră de a arbitra într-o singură direcţie vizibilă din înaltul nocturnei. Şmechereşte, a judecat absolut toate duelurile doar în favoarea adversarilor noştri. În compensaţie, Oţelul a primit câte o lovitură liberă doar prin preajma propriului careu. În minutul 35 a fost penalty clar la Tudorie (fotografiile ataşate sunt cât se poate de elocvente) şi implicit eliminare, dar s-a fluierat simulare. În minutul 49, Tavares a primit galben pentru simulare, după un contact. Tot simulare a dictat la o fază petrecută la marginea careului, atunci când Florin Cernat, fotbalist cu multe meciuri în Liga Campionilor, a fost faultat clar în poziţie de a marca. Înseamnă că noi avem o echipă de actori de Oscar, sau arbitrul este întradevăr dubios!”, a afirmat Lucian Ionescu.

presagalatibraila.com

Posted

Băieţii ăştia nu ştiu cum să desfiinţeze echipa şi se pare că au găsit o cale elegantă... prin adresarea către o instanţă civilă, ceea ce e echivalent cu dezafilierea.