Jump to content

O pensionară din Micro 39 şi-a înjunghiat mortal soţul


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O pensionară din Micro 39 şi-a înjunghiat mortal soţul

O pensionară şi-a înjunghiat mortal soţul. Ucigaşa avea depresie, iar familia ar fi avut prea multe credite

Crimă în Micro 39, la unul dintre blocurile aflate în apropierea punctului SMURD din zonă. Doru Ifrim, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a căzut într-o baltă de sânge în faţa scării. Omul a mai apucat să spună că soţia l-a omorât. Imediat vecinii au chemat echipajul SMURD din zonă.

„Bărbatul a fost resuscitat timp de 20 de minute. Între timp se luase legătura cu spitalul de urgenţă şi sala era pregătită. În momentul în care l-au stabilizat, l-au şi transportat la spital”, a precizat mr. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Din păcate omul a murit pe masa de operaţie. „Pacientul a fost adus în stare gravă, practic exangvinat. Avea o plagă la nivelul hemitoracelui drept, era într-un şoc hemoragic sever. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată suferind un infarct în timpul intervenţiei chirurgicale, practic când a ajuns la spital era exangvinat”, a precizat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Chiar dacă familia avea necazuri ca toată lumea, nu se aşteptau la aşa ceva. Se pare că o depresie adâncă, suferită de Frusina Ifrim, 58 de ani, soţia victimei, ar fi fost declanşatoarea unei serii de suferinţe ce au fost agravate se pare şi de câteva credite. „Eu veneam din piaţă, iar el, vecinul, era pe scări şi chiar când a ajuns în faţa geamurilor uşii, acolo a căzut. Era înjunghiat, curgea sânge, chiar când m-am uitat mi s-a făcut rău de la cât sânge am văzut. Am văzut sânge şi pe scări. El atâta spunea: m-a înjunghiat Zânica, m-a omorât: de soţie zicea. Prima oară când de abia ajunsesem la scară, am crezut că e vreo glumă, că s-a zgâriat sau rănit el, dar nu aşa ceva. Se mai certau şi ei ca oamenii, dar în rest erau liniştiţi. Pe soţie au venit şi au luat-o poliţiştii. Ea de felul ei nu e agresivă, dar mai ştiii cum s-ar fi luat la ceartă? În schimb ea făsuse o depresie foarte mare. I s-a spânzurat mama, aveau şi credite la bănci am înţeles, patru sau cam aşa ceva. Dacă a făcut asta, e din cauza depresiei, şi cu mama, şi cu datorii, şi cu banii..”, spunea Nicuţa Dima, vecină de apartament cu victima.

Cei doi soţi au muncit în combinat ani de zile şi aveau un venit acceptabil, aşa că nu de la bani ar fi pornit totul, crede un fost coleg de muncă. „Am fost coleg cu ei la Combinat. El era tehnolog, turnător în combinat şi ea a fost macaragiţă. Nu ştiu de la ce. Am auzit că l-a înjunghiat ea. Am şi văzut când l-a luat salvarea, era aici lângă bloc. Aveau pensii mari, cam 3.000 de lei împreună, dar mai ştii”, a spus Ioan Dima, fost coleg de muncă cu cei doi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au început ancheta în acest caz, a confirmat procurorul Alfredo Simionescu. Frusina Ifrim, reţinută pe ordonanţă, va fi înfăţişată instanţei Tribunalului Galaţi, anchetatorii cerând arestarea ei preventivă. Cei doi soţi aveau doi copii, amândoi la casele lor.

UPDATE Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis ca Frusina Ifrim, în vârstă de 58 de ani, acuzată că şi-a ucis soţul noaptea trecută, să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.