Jump to content

Reglare de conturi în plin trafic!


dcp100168

Recommended Posts

Reglare de conturi în plin trafic!

* Două persoane spitalizate, o maşină aproape distrusă

Altercaţie în trafic, în plină zi, pe bulevardul George Coşbuc, în urma căreia un bolid de lux, marca Mercedes, a fost distrus. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 15,00, chiar vizavi de patinoar. Se pare că maşina de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost blocat în trafic de o altă maşină, după care mai multe persoane i-au atacat pe cei doi pasageri ai autoturismului. Au fost folosite bâte şi ciocane, cei doi bărbaţi, de 30, respectiv, 38 de ani, s-au ales cu multiple traumatisme.
"Am fost solicitaţi să transportăm un pacient de pe bulevardul George Coşbuc. Celălalt pacient a fost transportat de SMURD", ne-a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Cei doi au fost transportaţi la spital, iar la faţa locului au fost solicitate şi echipele de criminalişti. "Iniţial, a fost anunţat un accident rutier. La faţa locului, s-a constat că a fost vorba despre o altercaţie, în urma căreia două persoane au fost internate în spital. A fost constituită o echipă mixtă de anchetă şi s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Martorii nu cred că întâmplarea a fost o coincidenţă. "Cred că a fost o reglare de conturi. Prea repede s-a întâmplat totul", ne-a spus un angajat al unei societăţi comerciale din zonă.
Poliţiştii fac acum anchetă pentru identificarea autorilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.