Jump to content

“Curs de fantomodele”, mărţişorul Teatrului Muzical


dcp100168
 Share

Recommended Posts

“Curs de fantomodele”, mărţişorul Teatrului Muzical

Sâmbătă, 7 martie şi duminică, 8 martie, Teatrul Muzical “N. Leonard” din Galaţi oferă un mărţişor inedit - spectacolul de revistă “Curs de fantomodele”, un adevărat “mărţişor muzical”, aşa cum i-a plăcut regizorului Paul Buţa să îl prezinte.

Peste 40 de artişti - actori, solişti, balerini, muzicieni - vor încânta, timp de două ore, publicul care va putea urmări o poveste incredibilă, pusă în scenă după textul gălăţeanului Petronel Vizitiu.

“Acest spectacol vine să confirme încă o dată că avem scriitori gălăţeni foarte valoroşi, oameni care ştiu ce e condeiul şi nu scriu în dorul lelii… Iată, acum câteva săptămâni a fost la Teatrul Dramatic premiera lui Victor Cilincă, urmează  Katia Nanu şi acum, noi, la Teatrul Muzical, avem premiera noastră scrisă de Petronel Vizitiu, un gălăţean din… Botoşani, care a luat destule premii la festivalurile de umor din ţară, pentru literatură satirică”, a spus regizorul piesei Paul Buţa, care a vorbit şi de mesajul spectacolului: “nu uitaţi să râdeţi, că viaţa e scurtă, dar... grea!”.

Pledoarie pentru spectacolul de revistă cu fantome şi… sfântul Edi, coregraful

“De data aceasta, muzica şi dansul fac o casă bună, iar umorul vine să le înnobileze casa. O să fie un spectacol care va convinge - dacă mai era nevoie - că e altceva divertismentul de la televizor faţă de divertismentul de pe scenă”, a mai spus regizorul, prezentându-l ca pe “omul care sfinţeşte locul”, coregraful spectacolului - Edi Stancu, cel cunoscut românilor prin coregrafia dansurilor de la show-ul “Dansez pentru tine” (şi pe care Buţa spune că l-a aşteptat la Galaţi timp de... 18 ani!).

“Mă aflu de şase săptămâni aici, am găsit o energie extraordinară aici, mă simt extrem de bine, îi îndrăgesc pe cei de la balet la fel de mult ca pe cei de acasă, de la trupa Edi Stancu... Am găsit o gaşcă extraordinară”, a spus Edi Stancu, un coregraf care promite scene demne de Broadway, cu stiluri de dans diferite (de la burlesc şi jazz, până la dans popular) şi “personaje frumoase şi giugiulibile”.

“Ceea ce auziţi - [repetiţiile din sală] este exact nebunia spectacolului, o demenţă totală - fantomele se împletesc cu baletul, baletul se transformă în fantome, soliştii îşi cântă fiecare ce şi-a dorit să cânte şi aşa a fost şi în realitate - am fost lăsaţi să ne alegem piesele, să cântăm ce vrem... Este o piesă care nu s-a mai întâmplat demult la Galaţi, un real spectacol de revistă - până acum am avut cabaret, spectacol umoristic, iar acum un spectacol clar de revistă”, a spus şi Ionuţ Negrişanu.

Din distribuţia spectacolului amintim: Viorica Sion şi Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Radu Horghidan, Izabela Oancea, Paul Buţa, Luminiţa Vologa, Cristina Vasopol, Mariana Pisică, Ionuţ Negrişanu, Mihail Anton.

Scenografia este asigurată de Lăcrămioara Dumitraşcu.

Preţurile biletelor sunt: 21,60 de lei (preţ întreg) şi 10,80 lei, preţul redus.

presagalatibraila.com

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.