Jump to content

Patru cardiaci au murit în ultimele 24 de ore


dcp100168

Recommended Posts

Patru cardiaci au murit în ultimele 24 de ore

Trecerea prea rapidă de la temperaturi de primăvară la frigul ce aminteşte mai degrabă de iarnă a făcut victime printre bolnavii cronic. În special cei care au afecţiuni cardiace au avut de suferit deoarece, în numai puţin de 24 de ore, patru bărbaţi, toţi cardiaci au decedat.

"În ultimele 24 de ore am înregistrat patru decese prin stop cardiorespirator la persoane ce aveau afecţiuni cardiace. Ultimul deces  a fost cel al unui bărbat în vârstă de  41 de ani care a făcut infarct şi nu a mai putut fi resuscitat", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul  Serviciului Judeţean de Ambulanţă  Galaţi.

Tot din pricina vremii a crescut cu 15% şi numărul solicitărilor bolnavilor care au afecţiuni cronice. Din cauza schimbărilor rapide ale temperaturii bolile de care sufereau aceştia s-au agravat şi au avut nevoie de transport către spitalele de specialitate.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.