Jump to content

Alina Donici, noua directoare a SCDVV Bujoru


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Alina Donici, noua directoare a SCDVV Bujoru

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie (SCDVV) Bujoru are un nou director: Alina Donici, cercetător în cadrul instituţiei.

După ce fostul manager, ing. Cristina Simion, şi-a anunţat retragerea din activitate, după circa 30 de ani de muncă la Staţiune, s-a organizat concurs de ocupare a celei mai înalte funcţii din instituţie, pe data de 5 martie, la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu Şişeşti” din Bucureşti. Au concurat pentru ocuparea scaunului de manager al SCDVV: Elena Postolache, Cicerone Lupu şi Alina Donici, care a şi câştigat, cu un punctaj de 91,66.

Noua directoare a Staţiunii s-a născut la Bârlad, are 35 de ani şi a absolvit, în 2004, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Alina Donici este unul dintre cercetătorii care au contribuit la realizarea singurului soi de viţă-de-vie creat la Staţiunea de la Bujoru.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.