Jump to content

Un tânăr gălăţean şi-a tăiat gâtul cu flexul


dcp100168

Recommended Posts

Un tânăr gălăţean şi-a tăiat gâtul cu flexul

Caz bizar petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în cartierul Traian Nord. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galaţi, a fost găsit mort în anexa unei locuinţe din cartierul Traian Nord. Ciudat este că tânărul a decis să îşi ia viaţa într-un mod cumplit. Şi-a tăiat gâtul cu un flex, iar plaga era până la os. A fost descoperit într-o baltă de sânge şi s-a sunat pe 112 pentru ajutor. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului.

"Pacientul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi era deja decedat când am fost solicitaţi. Trupul a fost preluat de către Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea exactă a împrejurărilor în care a  survenit decesul”, a declarat dr. Angel Trifan, UPU SMURD, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Urmează ca analizele făcute să stabilească şi dacă tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor când s-a sinucis. Oricum se pare că până acum un an, tânărul ar fi consumat şi substanţe etnobotanice.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.