Jump to content

Maşina unui contrabandist a luat foc în mers


dcp100168

Recommended Posts

Maşina unui contrabandist a luat foc în mers

Un incendiu izbucnit de la compartimentul motor al unui autoturism marca Mazda s-a finalizat cu un dosar penal de contrabandă. Incendiul a fost anunţat, marţi dimineaţă, la ora 6,40 şi localizat pe Drumul European 581, în apropierea localităţii Cosmeşti. "Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la o maşină. Incendiul a fost lichidat la ora 7,10 şi a fost provocat de un scurtcircuit la compartimentul motor", ne-a declarat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.
Autoturismul a fost distrus în totalitate. Se pare că în maşina respectivă erau ascunse mai multe pachete de ţigări de contrabandă. Acesta a fost principalul motiv pentru care la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de poliţie, care a deschis o anchetă. "În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru contrabandă", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Astfel, proprietarul autoturismului a rămas şi fără maşină, dar şi fără marfa care urma să-i aducă profit, alegându-se, în schimb, cu dosar penal.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.