Jump to content

Şase etape de suspendare pentru Altama


dcp100168

Recommended Posts

Şase etape de suspendare pentru Altama

Conducerea clubului Oţelul Galaţi se arată indignată de decizia de suspendare pentru şase etape primită de jucătorul Altama Sanaa, după meciul cu FC Braşov, a declarat astăzi directorul de imagine al grupării, Lucian Ionescu. Potrivit acestuia, în minutul 82 al partidei, într-un duel pentru balon, fotbalistul gălăţean şi-a lovit involuntar adversarul şi a primit direct cartonaş roşu de la arbitrul Colţescu. În urma judecării, Altama Sanaa a primit o suspendare de şase etape.

„Este o decizie exagerată, ca să nu spunem aberantă. Am revăzut faza de zeci de ori. Aflat cu spatele la adversar, Sanaa sare şi, în săritură, îl loveşte pe braşovean fără să îl vadă. Colţescu a vrut să arate cartonaş galben, dar văzând sânge, a dictat direct eliminare. Până aici e ok, pentru că şi imprudenţa se plăteşte. Dar, se pare că noi, Oţelul, a trebuit să devenim un cobai pe care se fac experimente şi ni se dă cu regulamentul în cap. Adică suspendare de şase etape! Gestul lui Sanaa a fost încadrat în articolul 63.1b + 63.2.4a, «comportare violentă» şi «lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică»”. De ce şase etape şi nu două, sau trei pentru jucătorul nostru, în condiţiile în care nu a existat intenţie de lovire? De ce doar două etape pentru Florin Acsinte, de la Botoşani, încadrat în acelaşi articol din regulament? Cum se împarte dreptatea în cazuri similare? Păi în contextul acesta, lui Sanaa trebuia să-i dea şi 2-3 ani de închisoare pentru că, se pare, reprezintă un pericol public! Şi apropos de lovitura «criminală» a lui Sanaa, după ce a primit îngrijiri medicale, jucătorul braşovean a vrut să revină pe teren, dar fusese schimbat”, a precizat Lucian Ionescu.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.