Jump to content

Oţelul - Pandurii Tg. Jiu 0-2


dcp100168

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Murgoci va absenta cu Pandurii

Oţelul joacă luni, cu începere de la ora 15.30, pe terenul propriu, în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu, iar antrenorul Florin Marin are în continuare probleme de lot.
Lucian Murgoci, cel care a fost folosit pe un post atipic lui, cel de fundaş dreapta, la ultimul joc, nu va putea juca deoarece a încasat al 9-lea său cartonaş galben din acest sezon la partida cu CFR Cluj. De altfel, apărătorul lateral stânga va sta de acum încolo la fiecare avertisment încasat!
De asemenea, Sanaa Altama mai are o etapă de ispăşit din suspendarea record de 6 runde primită în urma eliminării la meciul cu FC Braşov.

În plus vor lipsi în continuare probabil: Cristian Cristea, Ruben Brigido, Dragoş Plopeanu, Alexandru Zaharia sau Emil Jula.
La capitolul reveniri îl avem pe Athos Solomou, care a stat pe bară un meci în urma cumului de 4 cartonaşe galbene.
Probleme au şi Constantin Mişelăricu, Iulian Popa, Dumitru Hotoboc sau Emil Dică care vor fi suspendaţi la primul avertisment încasat.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Jucătorii Oţelului au refuzat să se antreneze!

Situaţia de la Oţelul a atins astăzi cote ridicole, din moment ce lotul de jucători a refuzat să efectueze antrenamentul programat. Situaţia e cel puţin bizară, mai ales că echipa se află pe ultimul loc în clasament şi e aproape retrogradată.

Conform unor surse din interior, jucătorii s-au prezentat la stadion, dar au refuzat să se antreneze. Nu s-au schimbat şi au plecat acasă, acuzând faptul că sunt restanţe salariale. Atât oficialii clubului, cât şi o parte dintre jucătorii chestionaţi pe subiect au recunoscut întâmplarea.
Restanţele salariale sunt de circa o lună şi jumătate întârziere, iar pentru a asigura liniştea în rândul jucătorilor înaintea sărbătorilor pascale, conducerea clubului a virat câte 500 de euro în contul fiecăruia dintre fotbaliştii pregătiţi de Florin Marin. Situaţia financiară precară există la mai multe cluburi din Liga I, mult mai bine clasate. Conform presei centrale, la Astra de exemplu, sunt restanţe salariale de mai bine de trei luni.
Din păcate, boicotul jucătorilor noştri nu face bine nimănui, cu atât mai mult cu cât vine într-un moment în care răsuceşte cuţitul în rana suporterilor şi dovedeşte lipsa de ambiţie din partea unora dintre ei în ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării.
Antrenamentul de sâmbătă este programat la ora 15.00, iar până în acest moment nu s-a luat nicio hotărâre din partea jucătorilor dacă se vor prezenta sau nu. Astfel, există şanse ca echipa să nu se prezinte la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, ceea ce ar face ca ruşinea să fie şi mai mare pentru jucători.
Oţelul ocupă locul 18 în clasament cu 15 puncte acumulate după 25 de etape disputate, golaveraj 9-34!

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

"Mergem la Galaţi să câştigăm”

Oţelul joacă luni de la 15.30 acasă cu Pandurii Tg. Jiu, echipă care ne-a bătut la scor în tur, ba mai mult ne-a scos din Cupa României şi din Cupa Ligii! Adversarii vin la Galaţi cu gândul să câştige, dar sunt deranjaţi de faptul că sunt programaţi să joace din 3 în 3 zile, mai ales că au o deplasare foarte lungă în faţă.

Edi Iordănescu (antrenor Pandurii Târgu Jiu): “Mergem şi jucăm la Galaţi. Nu vreau să acuz pe nimeni. Sunt sigur că nu e nimic intenţionat, dar nu e corect ca noi să jucăm din 3 în 3 zile şi adversarele din 5 în 5. Au 5 zile de refacere. Încerc să folosesc sistemul de rotaţie, dar am şi foarte mulţi indisponibili şi mă limitează acest lucru. Dacă făceam 3 puncte cu Astra erau extraordinar de binevenite. După această pauză, nu am reuşit decât 4, asta e. Nu putem să întoarcem, dar de mâine deja trebuie să pregătesc următorul joc. Avem şi deplasare foarte lungă.”

Andrei Cordoş: "Mergem la Galaţi să câştigăm şi să ne recuperăm cele 3 puncte. Daca batem la Galaţi, vom fi mulţumiţi."

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Bilete la Oţelul - Pandurii

Preţurile biletelor pentru meciul de luni, FC Oţelul Galaţi - CS Pandurii Tg. Jiu, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, sunt următoarele:
Tribuna I
Sector B (categoria IV): 20 lei
Sector C, D (categoria VI): 15 lei
Tribuna II
Sector A, E (categoria VII): 12 lei
Sector B, D (categoria VI): 15 lei
Sector C (categoria V): 18 lei
Peluza I
Sector C (categoria VIII): 10 lei
Tribuna oficială
Fotolii (categoria II): 60 lei
Loje (categoria I): 65 lei
Tribuna 0 (categoria III): 30 lei
Tichetele de acces se vor comercializa luni, în ziua partidei, de la ora 10:00 până la ora meciului, la casele de bilete situate la stadionul „Oţelul” (porţile de acces 2 şi 4).

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Iulian Călin, la centru

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida FC Oțelul Galați - CS Pandurii Tg. Jiu, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Astfel, la centru va fluiera  Călin Iulian (Ştefăneşti), ajutat la cele două tușe de Marchidanu Marius Cristian (Brăila) și Stroe Gabriel Sabin (Piteşti), în timp ce rezervă va fi Pană Catalin Marian (Bucureşti). Observator de joc a fost delegat  Alexandru Eduard (Ploieşti), iar prestația arbitrilor va fi analizată de Prodan Stan (Alexandria).

Partida FC Oțelul Galați - CS Pandurii Tg. Jiu se va disputa luni, 13 aprilie, cu începere de la ora 15:30, pe stadionul „Oțelul”.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Pandurii Târgu Jiu 0-2

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Momcilovici '28 şi Roman '41 (penalti).

0-1: Momcilovici a marcat capul din opt metri, după o centrare a lui Răduţ.

0-2: Roman a transformat un penalti acordat de centralul Iulian Călin pentru un fault al lui Sissoko la Nicoară.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Milea - Tavares, Cucu (Tătar '46) - Grădinaru (Iorga '67), Cernat, Hamroun - Tudorie (Yulu-Matondo '46). Antrenor: Florin Marin.

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici - Anton, Pintilii (Elton '58) - Răduţ, Nistor (Matulevicius '76), Nicoară - M. Roman (Eric '72). Antrenor: Edi Iordănescu.

Cartonaş galben: Hamroun '89

Arbitri: Iulian Călin (centru) - Marius Marchidanu, Gabriel Stroe (asistenţi) - Marian Pană (rezervă). Observatori: Stan Prodan, Eduard Alexandru.

mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.