Jump to content

Românii au talent, sezonul 5


dcp100168

Recommended Posts

Moment fierbinte la „Românii au Talent”: Mihaela Rădulescu l-a sărutat pe un student din Tecuci

După un dans spectaculos, premiat cu patru de „Da” şi steluţa care îl trimite în etapa următoare a concursului „Românii au Talent”, tecuceanul Florentin Hriscu, un student în vârstă de 21 de ani, a primit un „bonus” neaşteptat: un sărut pe buze din partea Mihaelei Rădulescu. Momentul fierbinte, care l-a adus în pragul leşinului s-a petrecut vineri seara, la prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au Talent” de la Pro Tv, concurs unde juriul este format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi  Bebe Cotimanis.

Zâmbetul fermecător

„Încerc să-mi dau seama cu ce te ocupi şi ce-o să faci, dar nu mă prind după înfăţişare, nici măcar după zâmbetul acesta fermecător”, a fost reacţia Mihaelei Rădulescu atunci când Florentin Hriscu a urcat pe scena „Românii au Talent”. Tânărul a spus că este student, are 21 de ani, şi că, înainte de a-şi începe numărul, are nevoie, lângă el, pe scenă, de doi băieţi şi o fată. Prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, alături de Mihaela Rădulescu, i s-au alăturat. Cerinţa lui fermă a fost ca aceştia să rămână în poziţia în care el îi aşează. „Chiar vreau să văd cum o pui pe Mihaela!”, i-a aruncat mănuşa Andi Moisescu.
Florentin a dansat extraordinar, coregrafia lui dificilă fiind presărată cu salturi spectaculoase şi momente amuzante. După ce a mimat, în timpul dansului, un sărut cu Pavel Bartoş, tecuceanul a ţinut să spună că are, pe tricou, un mesaj pentru Andra şi Mihaela: „Sărutul este limbajul iubirii. Vino şi vorbeşte-mi!”. Invitaţia lui a fost, pe moment, ignorată, Mihaela Rădulescu propunând colegilor din juriu să voteze. După ce fiecare dintre cei patru i-a acordat câte un „Da”, Mihaela a ţinut să fie ea cea care îi oferă steluţa care îl trimitea în etapa următoare a concursului.

„A fost delicios!”

Diva de la Monaco l-a chestionat scurt: „Eşti însurat?” – „Nu!”. Aşa că şi-a ţuguiat buzele, s-a apropiat de el, iar tânărul i-a urmat exemplul, venind în întâmpinarea sărutului. „L-a pupat! L-a pupat pe gură!“, a fost remarca plină de uimire a Andrei. „A fost un moment delicios, care cred că i-a plăcut şi lui, de ce nu?! Mie mi s-a părut exact ce trebuia să fac în acel moment!”, avea să mărturisească Mihaela Rădulescu după momentul fierbinte. Când Florentin a venit să dea mâna cu membrii juriului, a crezut că mai vrea un sărut.
În culise, în vreme ce Smiley şi Bartoş îl întrebau ce gust au buzele Mihaelei, Florentin a mărturisit că are nevoie de un medic, pentru că simte că leşină: „A fost cel mai… n-am cuvinte să exprim… ce sărut incredibil! Mihaela, acum că am trecut de prima parte, o să trebuiască să ne punem într-o relaţie, neapărat!”, a conchis Florentin Hriscu.
Noi îi dorim succes la „Românii au Talent”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Un student gălăţean a făcut spectacol la Românii au Talent

Patru răspunsuri afirmative spuse cu toată convingerea, „Da”, şi o stea l-au trimis pe gălăţeanul Bogdan Panaite în etapa următoare a concursului devenit fenomen naţional „Românii au Talent”, vineri seara, de la Pro Tv.

Deşi este student la Facultatea de Arte - Secţiunea Interpretare Canto Clasic, tânărul în vârstă de 20 de ani nu a venit cu o arie, ci cu freestyle. Şi înainte de a-şi începe momentul, a cerut ajutorul juriului format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. Le-a înmânat câte o foaie de hârtie şi un pix rugându-i să scrie câte cuvinte doresc. Deşi termenii nu aveau vreo legătură între ei - magistral, Apropo Tv, gingăşie cărămidă, varză, muştiuc, iubire, armonie, curăţenie, zugrav - Bondan Panaite a jonglat cu ei şi a reuşit să improvizeze o întreagă piesă, şi să-i uimească şi cucerească publicul şi juriul. 
„Ce-am scris? Cărămidă, varză şi muştiuc! Ai reuşit, Dom’le! E o alăturare foarte bună. Nu poţi să faci o mâncare dar poţi să faci nişte versuri extraordinare”, a fost comentariul actorului Bebe Cotimanis. „M-ai impresionat foarte tare şi eu cred că pentru un artist este esenţial să ştie sa improvizeze. Este extraordinar! Şi frumos, frumos!”, a remarcat Andra. „Bogdane, o să fiu sincer cu tine: acesta este un moment cu adevărat original Românii au Talent”, i-a spus Andi Moisescu.

„Trec mai departe/ Nimic nu mă mai doare/ Măi băieţi, cred că ne vedem în etapa următoare”, au fost rimele pe care le-a improvizat gălăţeanul în culise, la insistenţa prezentatorilor Pavel Bartoş şi Smiley.
În sală, juriul încă nu-şi revenise din uimire, comentând, în continuare cât de bun şi de talentat este. Succes, Bogdan!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Mihaela Rădulescu, „cucerită” de un gălăţean

În emisiunea de vineri seara de la PRO TV, „Românii au talent”, şi-a încercat talentul şi un gălăţean de 36 ani, pe nume Viorel Stănescu, de meserie agent de pază. De fapt, şi-a reîncercat talentul, pentru că a participat şi anul trecut, unde nu a trecut de preselecţii, dar a promis că se va reîntoarce în acest an cu o compoziţie specială pentru jurata Andra. Evoluţia lui Viorel a debutat cu o interpretare proprie a piesei „Cheri Cheri Lady” a celebrei trupe Modern Talking. Chiar dacă nu au fost încântaţi de vocea lui, cei patru juraţi au fost amuzaţi de coregrafia lui Viorel şi l-au întrebat dacă mai are ceva de arătat A urmat o melodie specială pentru Andra, o adaptare în limba română a hit-ului „Can’t let you go” a lui Faydee. Curios, Andi Moisescu l-a întrebat pe gălăţean dacă nu are o melodie şi pentru Mihaela Rădulescu. Şi a avut: „Brother Louie” de la Modern Talking în varianta „Viorel Stănescu”. Trei dintre juraţi s-au ridicat de pe scaune şi au mers pe scenă să danseze. Mihaela Rădulescu a dansat lângă Viorel spre bucuria acestuia, care se vedea deja în semifinala concursului. Dar nu a fost să fie aşa, pentru că juraţii au spus de patru ori „NU” şi gălăţeanul a părăsit nemulţumit concursul.
presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Un gălăţean a enervat-o pe Andra la "Românii au talent"

"Crezi că o să poţi câştiga premiul cel mare cu ceea ce urmează să ne arăţi?", l-a întrebat Andi Moisescu, unul dintre membrii juriului de la "Românii au Talent", pe gălăţeanul Ionuţ Lupu, în vârstă de 21 de ani. Uşor emoţionat, tânărul a răspuns modest: "De felul meu sunt mai negativist aşa, dar sper!".

După cum avea să mărturisească, aceea care l-a convins să se prezinte la concurs, crezând în talentul său, a fost mama lui: "Cântam prin casă şi mama m-a îndemnat să particip la acest concurs. Mi-a spus mai demult, dar nu am avut curajul, şi astăzi mi-am învins emoţiile", a recunoscut Ionuţ.

Din păcate,  de îndată ce a început să cânte celebra piesă "Copacul", juriul n-a ştiut cum să-l oprească mai repede, ca să-şi salveze urechile chinuite. "Este una dintre cele mai grele melodii... şi m-a pus în dificultate", a încercat să explice gălăţeanul. "Cred că mama te iubeşte foarte mult aşa cum eşti, şi asta nu e rău, dar nu cred că are legătură cu ce ai făcut tu astă seară", i-a replicat Mihaela Rădulescu, împăciuitoare.

Mult mai dură a fost Andra: "Să te vedem a fost o plăcere, să te auzim, nu prea! Dragilor, mie mi se pare foarte trist ce se întâmplă aici, şi aş vrea să le dau un sfat părinţilor: să nu-şi mai împingă copiii să facă muzică dacă ei nu sunt făcuţi pentru muzică!".

Eliminat din preselecţii cu patru Nu-uri, gălăţeanul s-a declarat dezamăgit. În culise, însă, prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley i-au descoperit un alt talent. L-au întrebat dacă se pricepe la gătit şi, aflând că ştie să facă maioneză, i-au spus că-l aşteaptă la MasterChef!

"Mergem înainte cu fruntea sus!", a spus mama lui Ionuţ Lupu, înainte de a părăsi, împreună cu fiul concursul "Românii au Talent".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tecuceanul sărutat de Mihaela Rădulescu, în semifinalele "Românii au Talent"

Studentul tecucean Florentin Hriscu, de 21 de ani, care, în preselecţiile concursului "Românii au Talent", a fost sărutat de buze de Mihaela Rădulescu, a fost primul concurent „judecat” vineri seara, la Pro Tv. Motivul? Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi  Bebe Cotimanis a trebuit să stabilească lista celor 60 de semifinalişti care se vor înfrunta pentru marea finală.

În vreme ce dansul lui spectaculos rula pe un ecran, Mihaela Rădulescu a fost prima care şi-a dat cu părerea: „E bun! Norocul lui e că şi puţin haios! E simpatic”. Andi Moisescu i-a atras atenţia că tânărul ar putea avea puteri paranormale, pentru că a făcut cam ce-a vrut cu ea. Diva era, însă, de o altă părere: „Nu, am făcut eu ce-am vrut din el! Şi am făcut exact ce am vrut eu, nu mi se pare că a făcut el ceva. Ceva rău nu i-am făcut...”, a zâmbit, în vreme ce sărutul era reluat pe ecran. Membrii juriului au remarcat că în momentul fierbinte al tecuceanului Mihaela Rădulescu era implicată total şi că sărutul a fost foarte bun. Iar un asemenea început de comedie romantică nu se poate opri la un singur episod, după cum a constatat şi Smiley.
Mihaela a fost cea care a luat decizia finală: „O să spere la al doilea pupat şi mi-e teamă că n-o să-l primească, pentru că a doua oară nu mai are farmecul primei dăţi. A surprizei! Deci ne mai vedem cu el, dar nu-l mai pupăm!”, a spus Mihaela Rădulescu, pecetluind soarta lui Florentin Hriscu la „Românii au Talent”. Noi îi dorim succes!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Student gălăţean, semifinalist la "Românii au Talent"

Gălăţeanul Bogdan Panaite va concura vineri, 15 mai, de la ora 20,30, în cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au Talent” de la Pro Tv. Gălăţeanul în vârstă de 20 de ani, student la Facultatea de Arte - Secţiunea Interpretare Canto Clasic, se va lupta cu alţi 11 concurenţi pentru un loc în marea finală, adică pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

La preselecţiile concursului, Bogdan a uimit juriul şi publicul cu un moment de freestyle. Le-a înmânat câte o foaie de hârtie şi un pix membrilor juriului, rugându-i să scrie câte cuvinte doresc. Deşi termenii nu aveau vreo legăturã între ei - magistral, Apropo Tv, gingăşie cărămidă, varză, muştiuc, iubire, armonie, curăţenie, zugrav - Bogdan Panaite a jonglat cu ei şi a reuşit să improvizeze o întreagă piesă. „Bogdane, o să fiu sincer cu tine: acesta este un moment cu adevărat original Românii au Talent”, i-a spus Andi Moisescu în preselecţii.

Oricât ar fi de talentat, şansele lui Bogdan Panaite depind, însă, numai de voturile telespectatorilor care sunt aşteptaţi să-şi susţină favoriţii. Aşa că, nu vă faceţi alte planuri pentru vineri seară, urmăriţi-l şi susţineţi-l pe Bogdan la „Românii au Talent”! Merită!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Vineri seară, un gălăţean, în semifinala "Românii au Talent"

Studentul gălăţean Bogdan Panaite va concura vineri seară, de la ora 20,30, în cea de-a doua semifinală a emisiunii "Românii au Talent", de la Pro Tv. Potrivit site-ului concursului, Bogdan are 21 de ani şi este student la Facultatea de Arte din Galaţi, după ce a absolvit Seminarul Teologic.

Într-o seară de karaoke, la un local din campusul studenţesc, fredonând versuri underground, a prins curaj, a luat microfonul şi a început să cânte. Şi a făcut mai mult show decât alţii cu vechime.

"Într-o seară, îmi făceam momentul obişnuit, când, deodată, în mine s-a dezvoltat o latură ascunsă, freestyle off the dome (rime pe loc)", povesteşte Bogdan. Cum la preselecţii a uimit improvizând o piesă din cuvintele alese de membrii juriului, în semifinală aşteptăm tot un moment uluitor. Aşa că merită să-l urmăriţi şi să-l votaţi pentru a ajunge în finală. Noi îi ţinem pumnii!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Un gălăţean a făcut-o din vorbe pe Mihaela Rădulescu în semifinala „Românii au Talent”

"Omul cu rimele la el”, aşa cum a fost numit studentul gălăţean Bogdan Panaite a făcut spectacol vineri seara, în cea de-a doua semifinală a concursului „Românii au talent”, de la Pro Tv.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, este student la Facultatea de Arte din Galaţi, dar a mărturisit că a avut o vreme în care a luat-o pe drumul greşit. „Am rămas repetent în clasa a XII-a. Am plecat de-acasă vreo trei luni, ai mei nu ştiau nimic de mine. La Mănăstirea Putna am ajuns întâmplător. Am muncit ca ghid turistic, eram la muzeu, făceam ascultare, mergeam şi la slujbe, că-mi plăcea. Această perioadă m-a ajutat să mă regăsesc. Am luat-o de la zero şi m-am ridicat, m-am întors la şcoală, am terminat clasa a XII-a, am luat bacalaureatul, am intrat la facultate. Talentul meu este acela de a face rime pe loc. Pe scenă fac ceea ce simt. În această seară va fi una dintre cele mai importante seri ale mele!”, a mărturisit gălăţeanul înainte de a urca pe scenă.

Proverbe

La preselecţii, Bogdan Panaite a uimit publicul improvizând rime pe baza câtorva cuvinte alese de membrii juriului Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Bebe Cotimanis. Acum a ales o provocare şi mai dificilă. „Am nevoie de patru proverbe uzuale, şi pe baza lor să facem o piesă întreagă”, le-a cerut Bogdan membrilor juriului.

„Un şut în fund e un pas înainte”, a fost alegerea lui Andi. Andra a optat pentru: „Ochii care nu se văd se uită”. Nehotărâtă, Mihaela Rădulescu a pendula între „Gura bate fundul” şi „Cine sapă groapa altuia cade singur în ea”, în final alegând prima opţiune. „De aia n-are ursul coadă şi găina-n gleznă tablă”, a fost provocarea lui Bebe.

„Panaite, faci rime trăznite”

Bogdan Panaite a jonglat cu rimele, proverbele, cuvintele şi a reuşit să un moment de freestyle hip-hop, un show original, aplaudat şi aclamat de public.

Încântată, Andra a mărturisit: „Nu m-am gândit că o să-mi placă atât de mult şi în semifinală, ca la preselecţii, dar eşti foarte bun şi eu cred că avem nevoie de oameni ca tine: inventivi şi pe moment, să ne facă să ne simţim bine, din două vorbe”. „Sunt sigur că la petreceri este o prezenţă extraordinară. Şi nu văd de ce n-ar petrece o ţară întreagă alături de el!”, a fost de părere Bebe Cotimanis. Mihaela Rădulescu a mărturisit că-i plac băieţii care o „fac din vorbe, pentru că, până la urmă, la mine toată treaba se declanşează din creier. Şi tu ai tot ce-ţi trebuie. Pentru asta ai reuşit să ajungi şi la sufletul meu, şi la mintea mea. Ai farmec, tinere şi multă şansă pentru finală”. Andi Moisescu i-a dat replica în rime: „Panaite, Panaite,/ faci rime trăsnite,/ dar să ştii, momentul tău contează/ doar dacă lumea votează!”.

Din păcate, Bogdan nu a avut suficiente voturi din partea publicului pentru a intra în marea finală a concursului „Românii au Talent”. Dar chiar şi aşa, talentul său este incontestabil! Felicitări!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Un gălăţean în ultima semifinală "Românii au Talent"

Tânărul dansator căruia Mihaela Rădulescu i-a dăruit un sărut, Florentin Hriscu, se va lupta vineri seara, la Pro Tv, pentru un loc în marea finală a concursului „Românii au Talent”. Are 21 de ani şi este student în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi. După cum mărturiseşte pe site-ul Pro Tv, la 16 ani am început să practice breakdance.
„Scena m-a atras şi pot spune că este a doua casă a mea. Cea mai plăcută experienţă din viaţa mea a fost faptul că am putut pleca din ţară: am stat o lună în Italia am dansat în mai multe oraşe, în plină stradă. Eu cu încă un prieten care locuieşte acolo, dansam, iar oamenii care se uitau la noi ne răsplăteau punându-ne bani într-o cutie pe care am lăsat-o pe jos. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care vreau să devin actor, să ajung în minţile şi inimile oamenilor, şi să le pot transmite diferite mesaje şi emoţii de orice fel”, mărturiseşte gălăţeanul în mesajul de prezentare de pe site-ul „Românii au Talent”.
Deşi Mihaela Rădulescu a spus că nu-l mai sărută, rămâne de văzut dacă va rezista ispitei. Noi îi ţinem pumnii pentru marea finală.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Mihaela Rădulescu către gălăţeanul de la Românii au Talent: „Meriţi şi un al doilea sărut!”

Deşi a rămas în memoria tuturor pentru sărutul cu Mihaela Rădulescu, fapt care i-a sporit numărul admiratoarelor de pe reţelele de socializare, Florentin Hriscu susţine că ar fi preferat să fie felicitat mai degrabă pentru dansul său decât pentru momentul... fierbinte. Şi ca să compenseze situaţia, studentul gălăţean a reuşit un moment extraordinar în ultima semifinală a concursului „Românii au Talent”, vineri seara, la Pro Tv. Dansul său a transmis, deopotrivă, emoţie şi speranţă, fiind inspirat de o întâmplare cât se poate de reală: accidentul pe care l-a suferit, la un picior, în timpul unui antrenament, fratele lui Florentin, accident în urma căruia încă se recuperează. De altfel, gălăţeanul chiar a mărturisit la începutul numărului său că, dacă ar câştiga premiul cel mare, şi-ar ajuta fratele să se însănătoşească mai repede. Soarta a făcut ca, în timpul dansului, Florentin să se accidenteze pe bune la un picior, dar a găsit forţa să ducă spectacolul până la capăt, aşa cum spunea şi mesajul dansului său: „La capătul drumului toate dorinţele tale vor fi realizabile dacă tot ceea ce faci iubeşti cu adevărat!”.

Laudele juriului
Sorbindu-l din priviri, Mihaela Rădulescu i-a trimis, de la masa juriului, mai mulţi pupici. "Meriţi şi un al doilea sărut pentru cum ai dansat. Sincer, cu greu mă abţin acum, pentru că nu mă lasă colegii să vin până la tine. Mă ţin de scaun! A fost un moment curat, un moment frumos, un moment care are o poveste foarte sensibilă iar tu ai ilustrat-o minunat! A fost real, totul pus în rama unui spectacol de zile mari de un dansator minunat. Chiar eşti un dansator minunat şi eşti unul dintre bărbaţii pe care nu-mi pare rău că i-am sărutat în viaţă", i-a spus Mihaela Rădulescu.
„Eu cred că este un băiat norocos şi un băiat foarte bun. Şi în preselecţii, şi în seara asta, ai dansat foarte bine”, a spus Andi Moisescu.
„Am savurat acest moment!”, a mărturisit şi Andra.
Bebe Cotimanis i-a surprins pe toţi mărturisind că, în momentul sărutului cu Mihaela Rădulescu, „mi-a venit să mă urc pe scenă şi să-ţi dau câteva palme. Nu am făcut-o atunci, dar o fac acum!”. Şi s-a ridicat  de pe scaun şi l-a aplaudat.
Chiar dacă, din cauza concurenţei acerbe Florentin Hriscu nu s-a calificat în finală, locul său la „Românii au Talent” este pe deplin câştigat. Felicitări şi succes mai departe!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.