Jump to content

A anunţat la 112 că se omoară şi s-a spânzurat


dcp100168

Recommended Posts

A anunţat la 112 că se omoară şi s-a spânzurat

Apel pe numărul de urgenţă 112, ieri, de la un bărbat din Furcenii Vechi. Omul a sunat la 112 şi a anunţat că se omoară, apoi a întrerupt conversaţia. Imediat un echipaj al Ambulanţei a fost trimis în zonă. Bărbatul deja atârna în ştreang.

„Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis la Furcenii Vechi pentru un bărbat de 48 de ani, care a sunat şi a spus că se omoară. La sosirea echipajului, bărbatul era spânzurat, dar încă mai trăia. A fost transportat în comă la Spitalul Tecuci, iar de acolo a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Galaţi cu elicopterul SMURD”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Bărbatul iniţial a fost internat în secţia ATI a Spitalului de Urgenţă, dar astăzi starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit şi a permis transferarea la Spitalul de Psihiatrie.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.