Jump to content

Exerciţiu demonstrativ cu focuri de armă, ostatici şi bombe


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Exerciţiu demonstrativ cu focuri de armă, ostatici şi bombe

Circulaţie blocată, focuri de armă, luare de ostateci, bombă detonată. Au fost doar câteva dintre ingredientele exerciţiului tactic pregătit de poliţiştii gălăţeni în cadrul manifestărilor legate de Ziua Poliţiei Române. Exerciţiul a avut cel puţin 700 de spectatori, elevi de primară şi gimnaziu ai Pedagogicului, dar şi trecătorii din zonă.

Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat un exerciţiu demonstrativ care a smuls exclamaţii şi aplauze de la micii spectatori. La finalul exerciţiului, atât ostaticul ,,interpretat” de cunoscutul profesor Mitică Dudău, dar mai ales poliţiştii au primit ropote de aplauze din partea elevilor. Elevii s-au pregătit de dimineaţă prentru exerciţiu. ,,A fost un mare entuziasm în momentul în care au auzit că se va întâmpla acest eveniment. Au participat la tot ce înseamnă organizare. Noi colaborăm de mulţi ani cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi sperăm să mai avem colaborări la fel de spectaculoase“, a precizat Andra Ionescu, directoarea Colegiului Naţional Costache Negri. Şi poliţiştii au fost mulţumiţi de reacţia micilor spectatori. ,,Le-am arătat o parte din activităţile serviciului de intervenţii speciale prin care am marcat un eveniment de Ziua Poliţiei Române alături de Liceul Pedagogic, unul din partenerii noştri tradiţionali. Sper ca elevii să fi fost încântaţi. Am prezentat poliţiştii, unii dintre cei mai buni din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unui număr foarte mare de copii“, a declarat cms. şef Dănuţ Lefter, şeful IPJ Galaţi.

Pentru desfășurarea în bune condiții a exerciţiului, traficul rutier a fost închis, jumătate de oră, pe str. Brăilei, pe porțiunea curprinsă între bulevardul George Coșbuc până la intersecția cu străzile Constructorilor și Saturn. Şoferii nu au fost tocmai încântaţi, dar dacă a fost un promo de Ziua Poliţiei, atunci ,,bal“ să fie.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.