Jump to content

Videoclip gălăţean pentru Mark Knopfler


dcp100168

Recommended Posts

Videoclip gălăţean pentru Mark Knopfler

Mark Knopfler, fost membru al trupei britanice Dire Straits, a invitat regizorii din întreaga lume să realizeze un clip pentru noua sa piesă - „Wherever I Go”, inclusă pe albumul “Tracker”.

Unul dintre videoclipurile propuse aparţine unor artişti gălăţeni. Echipa este formată din actorii Cristina Ghenea şi Radu Horghidan, directorul de imagine şi video editare, Florin-Ionuţ Gîlcanu, iar Lucian Talpeş a semnat regia artistică.

"Am avut doar două zile la dispoziţie pentru filmare. Mark Knopfler e un nume cu o rezonanţă atât de mare, încât nu a fost nevoie de alte argumente pentru a-i convinge pe cei implicaţi, să o facă. Mulțumim tuturor celor ce ne-au susţinut, în mod special celor de la Daily Pub din Galaţi, pentru că ne-au pus la dispoziţie spaţiul pentru filmare”, spune  Lucian Talpeş.

Mark Knopfler explică de ce a simţit nevoia să lanseze un concurs pentru videoclipul piesei sale: „Un act creator dă naştere, atât de des, altora. Este adesea intrigant să văd ce se întâmplă cu piesele mele, după ce au ieşit din studio. Aştept cu nerăbdare să văd cât mai multe interpretări diferite ale piesei <Wherever I Go>", spune compozitorul, chitaristul şi vocalistul trupei Dire Straits între anii 1977-1995. Ulterior Mark  a ales o carieră solo prolific, lansând mai mult de zece albume şi semnând numeroase coloane sonore pentru producţii de la Hollywood. În cariera sa, a colaborat cu artişti precum Bob Dylan, Eric Clapton sau Chet Atkins.

Cum puteţi vota

Gălăţenii aşteaptă acum răspunsul de la marele artist britanic pentru a afla dacă videoclipul lor va deveni cel oficial pentru piesa „Wherever I Go”. Puteţi vedea şi vota videoclipul la următoarea adresă: www.talenthouse.com/i/587/submission/152423/c76a9b5a. Modalitatea de votare este simplă: trebuie să accesaţi adresa de mai sus, să daţi click pe "Sign up", apoi click pe "Or sign up with Facebook", care este sub butonul NEXT, (pentru a vă crea un cont) apoi click pe "LOVE" în dreptul videoclipului gălăţenilor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.