Jump to content

Directorul Lucean Mihalcea a demisionat din CJ


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Directorul Lucean Mihalcea a demisionat din CJ

Inevitabilul s-a produs! Directorul Direcţiei economico-financiare din Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi, Lucean Mihalcea, a demisionat din funcţie, sătul de presiunile la care era supus de Bacalbaşa şi acoliţii lui.

Considerat „eminenţa cenuşie” a legislativului şi executivului judeţean, Mihalcea a mai avut, în urmă cu ceva timp, o tentativă de a părăsi funcţia de director, dar a fost întors din drum de intervenţia şefilor politici ai lui Bacalbaşa. Se pare că până şi pentru un gentleman cum este Mihalcea, nesimţirea, ipocrizia, dilentantismul, făţărnicia, mediocritatea şi lipsa de scrupule a actualei conduceri a CJ au depăşit limitele rezonabile. Probabil că şi-a dat seama că nu are niciun rost să-şi irosească uriaşa valoare profesională în slujba unui piţifelnic aflat vremelnic pe funcţie.

Mihalcea a fost „ministrul finanţelor judeţene” în toate mandatele de până acum, începând cu Dan Lilion Gogoncea şi continuând cu Durbacă şi Chebac. A lucrat în CJ de la înfiinţare, din 1992, ca şef de seviciu, timp de doi ani şi apoi director timp de alţi 21 de ani. Mizerabil este faptul că a fost obligat să plece deşi mai avea doar opt luni până la pensie.

„Am demisionat pentru că am considerat că e bine ca preşedintele CJ să stea cu echipa lui. Nu poţi să conduci o Direcţie dacă nu ai o relaţie normală, instituţională cu preşedintele CJ”, a declarat profesorul universitar dr. Lucean Mihalcea.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Cine îi va lua locul lui Lucean Mihalcea la Consiliul Judeţului Galaţi

Fostul director executiv al Direcţiei Economie şi Finanţe a Consiliul Judeţului (CJ), Lucean Mihalcea, care a demisionat, părăsind instituţia publică pe 10 aprilie, va fi înlocuit în funcţie de Carmen Chirnoagă, director executiv adjunct în cadrul direcţiei.

Potrivit conducerii CJ, noul director executiv este licenţiat în drept şi economie şi doctor în ştiinţe. Carmen Chirnoagă este soţia directorului Direcţiei Judeţene de Evidenţa Persoanelor (DJEP), Tudorel Chirnoagă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.