Jump to content

Oţelul Galaţi - Viitorul 3-0


dcp100168

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Cristi Munteanu: „Intrarea liberă cu Viitorul!”

După victoria euforică obţinută nesperat pe terenul liderului Ligii I, Oţelul a primit o injecţie de moral şi are nevoie de tot sprijinul pe final de sezon pentru a obţine o miraculoasă salvare de la retrogradare, ori măcar să ducă până la capăt o luptă demnă pentru culorile clubului. Team-managerul Cristian Munteanu a spus la finalul meciului câştigat cu Steaua că îi invită la stadion pe toţi gălăţenii pentru meciul cu Viitorul. Mai mult, a promis că va fi intrarea liberă! „Să vină gălăţenii la stadion, să facem tot posibilul să câştigăm cu Viitorul! Le promit că va fi intrarea liberă!”, a spus Munteanu.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul mai are de jucat şapte finale

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, la care a mai participat şi jucătorul Iulian Popa, că toate cele şapte meciuri care au mai rămas de disputat sunt ca o finală pentru gruparea de la Dunăre. Tehnicianul a afirmat că jocul cu Viitorul Constanţa va fi unul dificil pentru că formaţia lui Hagi traversează o perioadă foarte  bună şi vizează un loc în cupele europene.

„Va fi un meci dificil cu Viitorul pentru că este o echipă care traversează o perioadă foarte bună şi toate meritele, în mare parte, le are Gică Hagi, care a reuşit să construiască o echipă competitivă şi în acest moment pot să aspire la un loc pentru cupele europene. Rezultatul cu Steaua nu are nicio semnificaţie dacă nu reuşim să câştigăm cu Viitorul. Toate cele şapte jocuri care au mai rămas de disputat sunt ca o finală pentru noi şi trebuie să scoatem maximum din fiecare”, a spus Marin.

La rândul lui, Iulian Popa, a precizat că victoria din meciul cu Steaua nu are nicio importanţă dacă nu este legată de una cu Viitorul.

„Victoria din meciul cu Steaua nu are nicio importanţă dacă nu o legăm de una cu Viitorul. Ne dorim trei puncte cu Viitorul şi sper să reuşim să le luăm. Dacă avem aceeaşi atitudine, aceeaşi strategie, aceeaşi dorinţă ca în meciul cu Steaua putem să luăm cele trei puncte cu Viitorul”, a spus Popa.

La meciul cu Viitorul, Florin Marin  nu poate conta pe Milea şi Murgoci, suspendaţi, Hotoboc şi Hamroun, accidentaţi, Cristea, nerefăcut.

Partida Oţelul-Viitorul se va desfăşura duminică de la ora 18.00, intrarea publicului fiind liberă.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Statistici Oţelul - Viitorul

Duelul dintre FC Oţelul Galaţi şi FC Viitorul este unul recent pe prima scenă fotbalistică a României, având în vedere că gruparea patronată şi antrenată de fostul mare fotbalist român Gheorghe Hagi a fost înfiinţată în anul 2009.

Astfel, de-a lungul istoriei, cele două echipe nu s-au întâlnit decât de 5 ori, bilanţul fiind în favoarea oaspeţilor de duminică, aceştia adjudecându-şi două succese, alte două meciuri s-au terminat nedecis, în timp ce oţelarii au câştigat o singură dată.

Iată meciurile în care s-au duelat cele două formaţii până acum în Liga I:

2012-09-15 Oţelul - Viitorul 1-1 (1-1)

2013-04-08 Viitorul - Oţelul 0-0 (0-0)
2013-11-30 Viitorul - Oţelul 4-3 (0-3)
2014-05-16 Oţelul - Viitorul 4-1 (0-0)
2014-10-18 Viitorul - Oţelul 3-0 (2-0)

Până acum, Oţelul a disputat 887 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a României, având următorul bilanţ: 357 de victorii, 179 de egaluri, 351 de înfrângeri, golaveraj 1084-1105.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul - Viitorul 3-0

Echipa FC Viitorul a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I, în urma căruia gazdele au părăsit ultimul loc al clasamentului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Miron '5 şi Cernat '42, '57.

1-0: Cernat a executat un corner din partea dreaptă şi Miron a reluat balonul în plasă cu latul din 3 metri.

2-0: Cernat i-a pasat lui Tavares în adâncime, Mitrea a intervit, dar balonul a ajuns tot la Cernat care l-a învins pe Albuţ cu un şut plasat de la 14 metri.

3-0: Cernat a reuşit "dubla" cu un şut plasat din lovitură liberă de la 17 metri.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, D. Popescu - Tavares, Cucu, I. Popa (Leca '86) - Grădinaru, Cernat (Altama '90+3), Iorga (Brigido '90). Antrenor: Florin Marin.

FC Viitorul: Albuţ - Manea (S. Pană '46), Ţîru, Mamele (I. Hagi '67), Mitrea - Daminuţă (Henrique '59), Benzar - Nicoliţă, Mitriţă, R. Marin - Bonilla. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: D. Popescu '38 / Nicoliţă '11, Benzar '20, Ţîru '74, Mitriţă '77.

Arbitri: Adrian Illyeş (central) - Andrei Constantinescu, Daniel Hulubei (asistenţi) - Alexandru Tudor (rezervă).

Observatori: Sorin Boca, Romulus Chihaia.

Link to comment
Share on other sites

Florin Marin: "Putem învinge pe oricine dacă ne păstrăm această atitudine"

Oţelul a câştigat şi partida cu Viitorul, după ce în etapa trecută a învins Steaua, iar gălăţenii speră că se pot salva de la retrogradare.
Florin Marin a fost la meciul 400 din carieră în Liga 1 şi îşi avertizează jucătorii: cu multă modestie se poate realiza obiectivul. "Am fost foarte bine organizaţi şi am câştigat categoric. Sper ca jucătorii să-şi păstreze modestia şi să înţeleagă că putem învinge pe oricine dacă ne păstrăm această atitudine. Florin Cernat este un jucător de excepţie, cu calităţi fantastice. Poate să joace la orice echipă din ţară sau din Europa", a declarat Florin Marin la finalul partidei.

prosport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.