Jump to content

Gaz Metan Mediaş - Oţelul 0-0

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Florin Marin: Numai victoria cu Mediaşul ne menţine cu şanse la evitarea retrogradării

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, la care a mai participat şi căpitanul echipei, Florin Cernat, că numai o victorie în meciul cu Gaz Metan Mediaş poate menţine gruparea de la Dunăre cu şanse la evitarea retrogradării.

Tehnicianul a apreciat că jocul are o miză deosebită pentru ambele echipe, mai ales că amândouă vin după două victorii consecutive.

„Meciul este important nu numai pentru noi, ci şi pentru Mediaş. E un joc cu o miză deosebită, ambele echipe vin după două victorii. Echipa care va da dovadă de stăpânire de sine, de echilibru, de consistenţă în joc, va câştiga meciul. Acum, când ne apropiem de finalul campionatului, nu jocul este important, ci rezultatul. În evoluţia Mediaşului a contat şi reîntoarcerea lui Pusztai, un antrenor foarte bun, cu experienţă. Numai victoria ne menţine cu şanse la evitarea retrogradării. Pentru noi, la fiecare joc trebuie să scoatem maximum de puncte”, a spus Florin Marin.

Antrenorul gălăţean a mai spus că probabil medieşenii îşi vor lua măsuri speciale pentru anihilarea lui Florin Cernat, dar a adăugat că mijlocaşul gălăţean „este cel care la orice joc poate să destabilizeze orice apărare, poate să facă diferenţa, indiferent cu ce echipă jucăm”.

„Eu am încercat să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa să ieşim învingători. Sper ca la Mediaş să avem aceeaşi atitudine cum am avut-o în ultimele două jocuri, să ne dorim mai mult victoria ca ei, dar sunt conştient că ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că şi ei sunt în aceeaşi situaţie ca şi noi. Cele trei puncte sunt mult mai importante decât să joci spectaculos şi să pierzi. Îmi doresc foarte mult să câştigăm şi următoarele două meciuri, acesta este acum obiectivul nostru principal”, a afirmat Cernat.

La meciul cu Mediaşul, Florin Marin nu poate conta din diverse motive pe Moglan, Murgoci, Hotoboc, Hamroun şi Cristea.

presagalatibraila.com

Posted

Starea lotului gălăţean, înainte de Gaz Metan - Oţelul

Florin Marin, antrenorul FC Oţelul Galaţi, nu se va putea baza la meciul cu Gaz Metan Mediaş pe serviciile jucătorilor Lucian Murgoci, Dumitru Hotoboc, Jugurtha Hamroun, Robert Moglan, Dragoş Plopeanu şi Alexandru Zaharia, toţi accidentaţi. Atacantul Cristian Cristea a reluat antrenamentele alături de lotul oţelar, însă condiţia fizică precară îl împiedică momentan să evolueze în jocurile oficiale.
Posted

Statistici Gaz Metan - Oţelul

Între FC Oţelul Galaţi şi CS Gaz Metan Mediaş au avut loc până acum 16 dueluri directe, 15 în prima ligă şi o confruntare în Cupa României.

Bilanţul general este în favoarea oţelarilor, care au obţinut 8 victorii, 6 partide s-au încheiat nedecis, în timp ce medieşenii şi-au adjudecat doar 2 succese. Balanţa este înclinată în dreptul gălăţenilor şi la capitolul meciurilor disputate la Mediaş, Oţelul reuşind să câştige de 4 ori, 3 dueluri fiind remize, în timp ce gazdele de mâine au obţinut un singur succes.

Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în stagiunea 2000-2001, pe 25 noiembrie 2000, la Mediaş, scorul fiind alb, 0-0. În returul acelui sezon s-a înregistrat şi cea mai mare diferenţă dintre cele două combatante, Oţelul reuşind să câştige cu 3-0 (1-0), disputa de la Galaţi din data de 13 iunie 2001. Ultimul joc a avut loc în turul actualei ediţii de campionat, pe 24 octombrie 2014, atunci când oţelarii au remizat cu medieşenii, scor 1-1 (0-1), pe teren propriu.

Până acum, Oţelul a disputat 888 de meciuri pe prima scenă fotbalistică a României, având următorul bilanţ: 358 de victorii, 179 de egaluri şi 351 de înfrângeri, golaveraj 1087-1105.

otelul-galati.ro

Posted

Gaz Metan - Oţelul 0-0

Echipa Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I în care a jucat în inferioritate numerică pe final. Fundaşul echipei Gaz Metan Mediaş, Valentin Creţu, a fost eliminat în minutul 90, după ce a văzut al doilea cartonaş galben pentru o simulare.

Atacantul Dan Roman (Gaz Metan Mediaş) a primit cartonaşul galben pentru proteste, după încheierea partidei.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Velazquez (Elton '24), Muth, Buzean - Zaharia, Tahar (Bekoe '73) - Muntean, Curtean (C. Gheorghe '68), C. Petre - D. Roman. Antrenor: Ion Balaur.

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou, Miron, Sissoko, Popescu - Tavares, Cucu, I. Popa (Leca '90+4) - Grădinaru (Stoian '90+1), Cernat, Iorga (Tudorie '90+3). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Creţu 76, '90, Elton '76 / Grădinaru '18. Cartonaş roşu: Creţu '90.

Arbitri: Paul Unimătan (central) - Gero Szabo, Stelian Slabu (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Iulius Nemţeanu.

Posted

„Am avut ocazii mari de gol”

Florin Marin, antrenorul FC Oțelul Galați, consideră că formația sa ar fi meritat mai mult decât egalul înregistrat pe terenul celor de la Gaz Metan, mai ales în condițiile în care cele mai mari șanse de gol ale partidei au aparținut gălățenilor. „Ocaziile mari ale meciului le-am avut noi. Din nou, Cernat a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Se întâmplă să mai și ratezi, a întârziat puțin și i-a dat șansa adversarului să se replieze. E important faptul că a ajuns într-o astfel de situație. Nu e adevărat că a semnat cu Steaua, e preocupat de soarta noastră, de echipa noastră, dorește să continue la Galați. Vom lupta în continuare, chiar dacă avem șanse mici, vrem să scoatem maximum de puncte din jocurile rămase. Echipa a crescut de la meci la meci, am fost partide în care puteam câștiga, dar am avut neșansă sau alți factori care nu ne-au permis să avem mai multe puncte”, a declarat Florin Marin.

otelul-galati.ro