Jump to content

Nicolae Bacalbaşa, muşcat de un pui de tigru


dcp100168

Recommended Posts

Nicolae Bacalbaşa, muşcat de un pui de tigru

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, doctorul Nicolae Bacalbaşa, a suferit un accident mai puţin obişnuit. Preşedintele CJ a mers la Grădina Zoologică pentru a-l întâmpina pe Todo, un tigru siberian care a fost adus de la Târgu Mureş pentru a putea fi admirat, începând din iunie, de gălăţeni. Iubitor de animale, Bacalbaşa a intrat în cuşca puiului de tigru, în vârstă de şapte luni, şi a început să se joace cu el.

Joaca s-a încheiat însă cu o plagă. Şi asta din cauză că puiul de tigru l-a agăţat pe Nicolae Bacalbaşa de mână. „Totul s-a întâmplat din prea multă dragoste. Tigrul este obişnuit cu oamenii. El a fost adus de la Târgu Mureş, iar cel care l-a adus a dormit cu el în paie. Eu am anticipat corect reacţia felinei, care se bucura că mă joc cu ea. Aveam mănuşi şi m-am ales cu o plagă mică, care se va vindeca. Nu am nevoie de niciun vaccin şi nu pot să spun decât că am o leziune d’amour”, ne-a explicat Nicolae Bacalbaşa.

Todo este singurul tigru siberian de la Grădina Zoologică din Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.