Jump to content

Ceartă mortală, la Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Ceartă mortală, la Tecuci

Altercaţie cu final tragic, sâmbătă seara, la Tecuci. Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Tecuci a murit după ce a primit un pumn de la cel cu care se certa. Din pricina pumnului primit, bărbatul a căzut şi s-a lovit la cap. Nu s-a mai ridicat de la pământ.

"Am fost solicitaţi la Tecuci pentru un bărbat de 55 de ani, care, după ce a primit o lovitură, a căzut şi s-a lovit la cap. Ni s-a spus că nu mai era conştient. Nu s-a mai putut face nimic decât constatarea decesului“, a declarat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Bărbatul care a dat cu pumnul este în arest şi va fi prezentat instanţei. "Bărbatul este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de lovitură cauzatoare de moarte”, a declarat  Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Judecătorii au decis ce se va întâmpla cu tânărul care a ucis un om cu o lovitură de pumn

Tânărul acuzat că i-ar fi aplicat o lovitură mortală unui tecucean, în cursul zilei de sâmbătă, nu va ajunge, cel puţin deocamdată, după gratii. Costel Gheorghe Ciobotaru, în vârstă 21 de ani, a fost reţinut imediat după altercaţia soldată cu decesul lui Ion Oancă, de 53 de ani, pe care l-a lovit cu pumnul pe stradă. Victima a căzut din picioare şi s-a lovit cu capul de bordură, impactul provocându-i o fractură craniană care l-a ucis pe loc.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au cerut duminică arestarea preventivă a suspectului, numai că judecătorii au apreciat că tânărul nu prezintă pericol social şi că nu avusese în intenţie să îl ucidă pe bărbatul cu care avusese o scurtă altercaţie. Drept urmare, magistraţii au decis ca suspectul să-şi petreacă următoarele 30 de zile în arest la domiciliu, stabilind în privinţa lui obligaţia să dea curs oricăror solicitări din partea autorităţilor judiciare care privesc această cauză şi să nu ia legătura în niciun fel cu familia victimei, care se pregăteşte acum de înmormântare.
Dacă va fi găsit vinovat pentru lovituri cauzatoare de moarte, Ciobotaru riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 şi 12 ani de închisoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Zeci de mii de lei daune după ce a omorât un om cu o lovitură de pumn

Curtea de Apel Galaţi a menţinut controlul judiciar în cazul  lui Costel Gheorghe Ciobotaru, condamnat iniţial de Tribunal la doi ani şi opt luni de închisoare pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Bărbatul, într-un acces de furie, i-a aplicat o lovitură cu pumnul unui tecucean, care s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură. Impactul a fost atât de violent, încât victima a suferit o fractură craniană, decedând pe loc.

Prima instanţă l-a obligat pe agresor să îi plătească soţiei victimei 15.000 lei ca daune morale, iar fiul acestuia ar urma să primească 20.000 lei cu acelaşi titlu. De asemenea, Costel Gheorghe Ciobotaru trebuie să îi plătească minorului o pensie lunară de întreţinere în sumă de 243,7 lei începând cu data comiterii faptei (4.04.2015) până la data împlinirii vârstei de 18 ani (12.02.2024).

Deşi procurorii au cerut iniţial arestarea preventivă a agresorului, judecătorii au apreciat că acesta nu prezintă pericol public şi l-au plasat iniţial în arest la domiciliu. Ulterior, magistraţii au apreciat că nici această măsură nu se mai impune şi au înlocuit-o cu cea a controlului judiciar, care a fost menţinută şi după pronunţarea verdictului.

Atât familia victimei, cât şi agresorul au atacat decizia Tribunalului, sperând să obţină daune mai substanţiale, respectiv o reducere a pedepsei.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Doi ani şi opt luni închisoare după ce a omorât un om cu o lovitură de pumn

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat la sfârşitul săptămânii trecute pe Costel Gheorghe Ciobotaru la doi ani şi opt luni de închisoare pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Bărbatul, într-un acces de furie, i-a aplicat o lovitură cu pumnul unui tecucean, care s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură. Impactul a fost atât de violent, încât victima a suferit o fractură craniană, decedând pe loc. Judecătorii l-au obligat pe agresor să îi plătească soţiei victimei 15.000 lei ca daune morale, iar fiul acestuia va primi 20.000 lei cu acelaşi titlu. De asemenea, Costel Gheorghe Ciobotaru trebuie să îi plătească minorului o pensie lunară de întreţinere în sumă de 243,7 lei începând cu data comiterii faptei (4.04.2015) până la data împlinirii vârstei de 18 ani (12.02.2024).

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.