Jump to content

Iulian Aramă va conduce la Galaţi partidul lui Mircea Geoană


Recommended Posts

Iulian Aramă va conduce la Galaţi partidul lui Mircea Geoană

Fostul democrat-liberal Iulian Aramă (în trecut, consilier judeţean şi director al Electrica) va pune pe picioare, la Galaţi, Partidul Social Românesc (PSRO), formaţiunea politică al cărui fondator este Mircea Geoană. Mişcarea pe care fostul consilier judeţean a ales să o facă, după ce, timp de câteva luni, s-a retras de pe scena politică, reprezintă o surpriză, cu atât mai mult cu cât fostul prim-vicepreşedinte al PDL şi PMP a afirmat, în repetate rânduri, că este „de dreapta”.
Iulian Aramă ne-a declarat că, în urmă cu câteva zile, a avut o întâlnire la Bucureşti cu Mircea Geoană şi că şi-a propus ca în teritoriu să construiască „o organizaţie puternică”. „Poate că este prima dată când mă aşez lângă un intelectual de clasă”, a afirmat Iulian Aramă, care a precizat că „am foarte multe semnale din partea unor persoane care vor să ni se alăture”.
Fostul consilier judeţean a dezvăluit că una dintre persoanele cu care va începe construcţia politică este chiar Ştefan Frunză, liderul de sindicat de la AFDJ. „Vor mai fi şi alte surprize”, ne-a spus Aramă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.