Jump to content

A fost reţinut un traficant de marijuana


dcp100168

Recommended Posts

A fost reţinut un traficant de marijuana

5 kilograme de marijuana, 20.550 de euro, 2.520 de lire sterline, 600 de USD şi 89.100 de lei de la un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc, reţinut 24 de ore. Este bilanţul acţiunii realizate de către poliţiştii gălăţeni de la BCCO şi procurorii DIICOT în Capitală.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi au prins în flagrant delict, în municipiul Bucureşti, un bărbat care oferea spre vânzare droguri de risc, produse cannabice sub formă de marijuana.

„Ulterior, au fost efectuate 2 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti, în urma cărora au fost găsite și ridicate 5,160 kilograme de marijuana, 20.550 de euro, 2.520 de lire sterline, 600 de USD şi 89.100 de lei. Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii martie, bărbatul ar fi deținut, oferit și vândut importante cantităţi de marijuana, pe raza municipiului Galați, județul Galați. Acesta a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi, unde s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.