Jump to content

Fetiţă moartă într-o hazna, lângă Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Fetiţă moartă într-o hazna, lângă Tecuci

O copilă de nici un an şi jumătate a căzut într-o hazna din curtea unei case din satul Salcia, comuna Umbrăreşti, şi a decedat, vineri după-amiază, cu puţin după ora 16.00.

Potrivit primelor informaţii, haznaua era acoperită cu o placă de beton, pe care echipele de intervenţie au trebuit să o spargă pentru a ajunge la fetiţă. Din păcate, copila nu a mai putut fi salvată. "Au intervenit la faţa locului mai multe structuri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul Judeţean de Ambulanţă. A venit şi elicopterul SMURD, pentru a o putea transporta pe victimă la Bucureşti, în caz de necesitate. Din păcate, după ce a fost scoasă din hazna, copila nu prezenta semne vitale", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

"Echipajul nostru era deja pe teren, efectuând o externare. S-a dat prioritate intervenţiei anunţate de la Salcia, unde deja se intervenea. Din păcate, nici efectuarea manevrelor de resuscitare nu a dat rezultate, iar fetiţa a decedat", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.