Jump to content

Adolescentă dispărută după ce şi-a abandonat fetiţa în maternitate


dcp100168

Recommended Posts

Adolescentă dispărută după ce şi-a abandonat fetiţa în maternitate

Poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi pe data de 3 martie despre faptul că Mocănică Gianina, de 16 ani, fiind internată la Secţia Neonatologie a Spitalului Judeţean „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, şi-a abandonat fetiţa şi a plecat din spital. "Adolescenta are înălţimea de 1.60 m, aproximativ 60 kg., faţă ovală, ochii căprui, părul negru, drept, lung până la nivelul umerilor, purtat în coadă la spate. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pijamalele şi halatul din spital, încălţată cu papuci. Adolescenta a părăsit de mai multe ori Centrul de Plasament, din municipiul Galaţi, în care locuia", a declarat Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

Persoanele care au văzut-o sau pot da relaţii sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Minora căutată după ce şi-a lăsat fetiţa în maternitate a fost găsită la Independenţa 

Poliţiştii gălăţeni au găsit-o miercuri, în jurul prânzului, pe Gianina Mocănică, minora de 16 ani, care a fugit din Maternitatea Spitalului de Urgenţă, după ce şi-a părăsit copilul. Adolescenta a fost localizată la Independenţa, unde se afla la o persoană. Ea a fost recunoscută în urma anunţului dat de poliţişti în mass media, iar cel care i-a văzut poza a anunţat imediat poliţiştii. Minora a fost reintrodusă în centrul de plasament de unde a fugit, dar nimeni nu poate garanta că nu va pleca din nou.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.