Jump to content

Florin Marin vrea să antreneze Oţelul şi în Liga a II-a


dcp100168

Recommended Posts

Florin Marin vrea să antreneze Oţelul şi în Liga a II-a

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori să continue la Oţelul Galaţi chiar dacă echipa va retrograda în liga a II-a. Tehnicianul a spus că la ora actuală sunt discuţii ca echipa de la Dunăre să-şi continue activitatea în liga II-a şi să nu se desfiinţeze aşa cum se speculează în anumite medii locale.

"Sunt discuţii ca Oţelul să continue şi în liga a II-a. Au fost şi alte echipe, chiar de tradiţie care au retrogradat, au luat-o de la început şi au revenit. Se poate întâmpla oricui. Normal că aş rămâne ca antrenor, să continui şi în liga a II-a", a spus Florin Marin.

La rândul lui, portarul Dumitru Hotoboc a declarat că din discuţiile din vestiar a rezultat că şi jucătorii şi-ar dori să continue la Oţelul, chiar şi în liga a II-a. "Primul lucru la care mă gândesc este să continui aici. Din ce am discutat cu colegii mei, fiecare şi-ar dori să meargă înainte aici, indiferent în ce ligă", a spus Hotoboc.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.