dcp100168 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Album de debut pentru un gălăţean şi un americanTrupa The Bridge Committee lansează joi, 23 aprilie, albumul său de debut: „ROMANGLISH”. Astfel, Cosmin Dominte aka JAZZ8 şi Ralph Kent Archie Jr. aka Kent Archie, cei doi membri ai formaţiei, vor urca pe scenă în Club Colectiv din Bucureşti, începând cu ora 21:00. Alături de ei se vor afla DOC, Deliric, Nwanda, Vlad Dobrescu (CTC), Silviu Paşca şi PartyBusta.Discul include 18 track-uri, printre care „Fuck that”, „Jur pe Roşu”, „Fresh Air”, „Galaţi colţ cu Cleveland” şi „Fiare Vechi”, pe care cei doi artişti le-au compus împreună: o combinaţie unică de rap românesc şi rap american.„Albumul acesta este o îmbinare de spirit, de culturi, de background, de creştere a fiecăruia”, a povestit Cosmin Dominte pentru gândul. „Eu sunt crescut în România, în Galaţi, iar Archie e crescut în Cleveland, Ohio, şi, cu toate acestea, suntem foarte similiari. Asta ni s-a părut nouă interesant, că semănăm foarte mult, ne plac aceleaşi lucruri. Despre asta e şi albumul Romanglish, despre fuziunea de culturi. Omul când are contact cu arta noastră, în general are contact cu Galaţi colţ cu Cleveland, punctul acesta pe axa vieţii, unde ne-am intersectat noi… Nu mai există alţi doi, unul din Galaţi şi unul din Cleveland, care fac muzica asta urbană. Şi-atunci, albumul este o îmbinarea unică de filtre proprii, concepte, principii personale, ce avem noi, fiecare, şi am adus la masă”, a mai explicat el.Albumul „ROMANGLISH” are şi câţiva artişti invitaţi: DOC, Deliric, Vlad Dobrescu (CTC), Silviu Paşca, Nwanda, PartyBusta Christian Maryan Green (Violent Monkey), a mai precizat Cosmin Dominte. De asemenea, băieţii de la The Bridge Committee au lucrat cu Mike Miles, producătorul principal al formaţiei. „El este un fel de membru ascuns al formaţiei, care a produs majoritatea pieselor noastre”, a spus Dominte. „Dacă ar fi fost în România, probabil că ar fi urcat cu noi pe scenă, însă acum este în SUA”, a adăugat el.Totuşi, la evenimentul de lansare a albumului „ROMANGLISH”, ce va avea loc pe 23 aprilie, în Club Colectiv din Bucureşti, începând cu ora 21:00, DOC, Deliric, Vlad Dobrescu (CTC), Silviu Paşca, Nwanda şi PartyBusta vor fi prezenţi alături de The Bridge Committee.Cosmin Dominte aka JAZZ8 şi Ralph Kent Archie Jr. aka Kent Archie s-au cunoscut în 2009, iar un an mai târziu au înfiinţat trupa Trupei The Bridge Committee.„La vremea respectivă, Kent lucra ca bucătar la un hotel din Bucureşti. Tot acolo stătea un producător din Canada, cu care eu lucram atunci - filmam pentru un scurtmetraj”, a povestit Dominte pentru gândul. „Aşadar, Kent şi respectivul producător s-au cunoscut la hotel, întâmplător, apoi, la un moment dat, am ieşit în oraş împreună. M-am împrietenit şi eu cu Kent şi, cum amândoi aveam ca pasiune muzica şi făceam diverse chestii separat, am decis să începem să lucrăm împreună”, a completat el.Cosmin Dominte, originar din Galaţi, este actor şi campion naţional la Slam Poetry. Este prezent activ atât în lumea muzicii, cât şi a meseriei lui de bază, jucând în mai multe lungmetraje, scurtmetraje, reclame, seriale şi piese de teatru.Kent Archie este originar din Cleveland, Ohio. De la vârsta de 8 ani a cochetat cu muzica hip-hop, dar cariera muzicală şi-a început-o în 2007, când a început să înregistreze piese şi să cânte împreună cu TCF Crew. Ulterior, a apărut pe scenă alături de Tech Nine, Cassidy, 88 Keys şi Machine Gun Kelly.Băieţii de la The Bridge Committee fac parte, de asemenea, din SickSound Crew, împreună cu care au realizat primul serial de cyphere din România.newsring.ro
Recommended Posts